شنبه 22 شهریور 1404

انبارهای آتش نشانی تهران خالی است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
انبارهای آتش نشانی تهران خالی است

عضو شورای شهر گفت: انبارهای سازمان آتش نشانی خالی است و باید برای تجهیزات است سازمان فکری کرد.

عضو شورای شهر گفت: انبارهای سازمان آتش نشانی خالی است و باید برای تجهیزات است سازمان فکری کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سوده نجفی، در تذکر پیش از دستور هشتاد و هفتمین جلسه شورای شهر با اشاره به تجهیزات سازمان آتش نشانی شهرداری تهران، افزود: انبارهای این سازمان خالی است.

وی ادامه داد: اگر شهردار تهران نسبت به این موضوع توجه نداشته باشد ممکن است تا پایان سال ما حتی به لباس آتش نشانی هم احتیاج پیدا کنیم.

نجفی گفت: متأسفانه خودروهای سازمان آتش نشانی فاقد بیمه بدنه هستند علاوه بر آن در ایستگاه‌های آتش نشانی نیروی خدماتی وجود ندارد و تمامی کارها برعهده آتش نشانان است.

عضو شورای شهر تهران اظهار کرد: خودروهای سازمان آتش نشانی باید عوارض گمرکی کامل را پرداخت کنند و مشمول خودروهای امدادی نیستند.

وی با اشاره به نیروهای انسانی آتش نشانی گفت: سازمان آتش نشانی به 3 هزار نیرو احتیاج دارد و 5 هزار نفر آنها دارای قرارداد کارمندی و 200 نفر دارای قرارداد کارگری هستند.

نجفی بیان کرد: پرسنل آتش نشانی با بیمارستان سوانح سوختگی قرارداد ندارند و خواسته من این است علاوه بر بیمارستان به املاک این نیروها نیز توجه شود.