انتشار سفرنامه رهبر انقلاب به کرمان پس از 15 سال / آنچه «قزوه» از حاج قاسم در کتابش آورده است
علیرضا قزوه به زودی سفرنامه سال 84 رهبر انقلاب به کرمان را در قالب کتاب «پلاک 14» منتشر میکند. او در این کتاب 10 خاطره از همنشینی رهبر انقلاب و حاج قاسم را برای اولین بار بازگو کرده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا قزوه از شاعران و نویسندگان کشورمان درباره کتاب «پلاک 14» (10 روز با رهبر انقلاب) که قرار است به زودی از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب شود، اظهار داشت: کتاب «پلاک 14» سفرنامهای از خاطرات مربوط به سفر مقام معظم رهبری به شهر کرمان در سال 84 است.
وی ادامه داد: کرمان یکی از طولانیترین سفرهای رهبر انقلاب بود که 10 روز به طول انجامید و بنده نیز به عنوان نویسنده در آن سفر حضور داشتم. البته به دلایلی این متن را جور دیگری نوشته بودم و نیتم این بود برخلاف برخی نویسندگان که سریع سفرنامه را نوشته و تحویل میدهند مدتی از زمان سفر سپری شود و پس از 20 سال آن را چاپ کنم.
نویسنده کتاب «برادر انگلستان» خاطرنشان کرد: به این نیت که پس از گذر از یک دوره خاطرات آن سفر میتواند شیرینتر باشد آن را به دست انتشار نسپردم. بار اول در 200 صفحه همان روزها نوشتمش و گفتم چاپش بماند برای 500 سال بعد و روزی که هیچکدام ما نیستیم! آن نوشتهها را جز خود من کسی نخوانده و ندیده و نخواهد دید.
قزوه با بیان اینکه نیتم این بود آن را به عنوان سفرنامه ای نگه دارم که یکی از فرزندانم 500 سال بعد بگوید این را جد ما نوشته است و منتشرش کند، گفت: اما با توجه به اینکه دنیا دنیای شتاب و دیجیتال است، آن را به ناشر سپردم.
وی با تاکید بر این مطلب که این سفرنامه را تقدیم به شخصیت دوستداشتنی کردم که در آن سفر حضور داشت، تصریح کرد: این کتاب را به شهید حاج قاسم سلیمانی تقدیم کردم که در آن سفر حضور داشت. در این کتاب 10 خاطره خوب از حاج قاسم و همنشینیبا رهبر انقلاب درج شده است.
نویسنده کتاب «برادر انگلستان» افزود: پلاک 14 نام خانهای است که رهبر انقلاب در جیرفت در دوره تبعید آنجا حضور داشتند. برای همین در آن سفر به همراه مقام معظم رهبری به آن خانه رفتیم و پلاک آن خانه 14 بود. این نام کتاب البته ایهامی به فضای تقدس عدد 14 دارد و اینکه پس از 14 یا 15 سال آن را چاپ میکنم.
به گفته وی، کتاب «پلاک 14» خاطرات آن سفر و ساده زیستی رهبر انقلاب است، حتی در این اثر به افرادی که در حاشیه بودند هم اشاره شده است. یکی از شخصیتها «همایون صنعتی» بود که در جمع صحبت کرد و تحت تاثیر قرار گرفتیم. او یکی از خیرین بود و بعدها فهمیدم او، فرد بزرگی بوده است. صحبتی که آنجا مطرح کرد در خاطرم هست میگفت: «مشکلات افراد، سرمایه آنهاست». این اصل بزرگی است که اگر در زندگی آن را شعار قرار بدهیم، موفق هستیم. حضرت آقا از این کلام آقای صنعتی خرسند شدند و بارها آن را مورد تاکید قرار دادند.
قزوه با بیان اینکه من در این سفر افرادی را پیدا میکردم که عادی میآمدند، اما افراد بزرگی بودند و از آنها هم نوشتم گفت: من زندگی این افراد و حواشی سفر را نوشتم. آنچه در این کتاب منعکس کردم، حواشی سفر و مواردی بود که دیگران نمیدیدند؛ مثل ساده زیستی فرزندان رهبر انقلاب. در سفری که با ایشان به شهری رفته بودیم، پیراهن یکی از فرزندان مقام معظم رهبری به قیر آغشته شده و بخشی از آن لک شده بود. پیراهنی نداشت که عوض کند. این سادهزیستی در برابر آقازادههای امروز که سوءاستفادهگر هستند، واقعا باید مطرح شود؛ چرا که آموزنده است. هیچکس هم فرزند معظم له را هم نشناخت.
وی در پایان افزود: من نقدهایی هم در کتاب مطرح کردم و تقریبا بیپرواترین کتابی است که نوشتم و سعی کردم دیدگاه انتقادی هم در این سفرنامه مطرح شود.
انتهای پیام /