انتقاد فعال بازار سرمایه از تدابیر تکراری برای حمایت از بورس + فیلم

فعال بازار سرمایه گفت: راهکارهای سازمان بورس برای بهبود بازار سرمایه باید هر چه سریعتر تغییر کند و مشخص نیست چرا نهاد ناظر دائما از تدابیر تکراری استفاده می کند؟
بازار سرمایه در زمان جنگ تحمیلی 12روزه با دستور شورای عالی بورس تعطیل شد؛ همچنین این بازار با اعلام آتش بس بین ایران و اسرائیل به فعالیت خود ادامه داد که با ریزش سنگین شاخص کل بورس همراه بود.
در طی این مدت تدابیر خاصی از سوی سازمان بورس و حتی دولت انجام نشد؛ این در حالیست که سرمایه گذاران انتظار داشتند بسته های حمایتی نتیجه بخش باشد، اما حمایت از بازار بیشتر جنبه خبردرمانی داشت.
مهدی دلبری - فعال بازار سرمایه در میزگرد نبض بورس گفت: راهکارهای سازمان بورس برای بهبود بازار سرمایه باید هر چه سریعتر تغییر کند و مشخص نیست چرا نهاد ناظر دائما از تدابیر تکراری استفاده می کند؟
به گفته وی، موضوع اوراق تبعی هم تکراری است. در نتیجه نهاد ناظر باید بداند این راهکارها موقتی خواهد بود و صرفا مُسکنی برای بهبود بازار بوده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.