شنبه 3 آذر 1403

انتقال رایگان 400 دانش فنی برای حل مسائل اولویت دار بخش کشاورزی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
انتقال رایگان 400 دانش فنی برای حل مسائل اولویت دار بخش کشاورزی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اعلام آمادگی کرد 400 دانش فنی حاصل از پروژه‌های تحقیقاتی خود را در اختیار دانش آموختگان بخش کشاورزی به شکل رایگان قرار دهد.

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اعلام آمادگی کرد 400 دانش فنی حاصل از پروژه‌های تحقیقاتی خود را در اختیار دانش آموختگان بخش کشاورزی به شکل رایگان قرار دهد.

به گزارشخبرگزاری مهر به نقل از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مجتبی خیام نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از انتقال رایگان دانش‌های فنی این سازمان خبر داد و گفت: سازمان تات آمادگی دارد 400 دانش فنی حاصل از پروژه‌های تحقیقاتی خود را که هر کدام از آنها برای حل یکی از مسائل اولویت دار بخش کشاورزی طراحی شده است به دانش آموختگان بخش کشاورزی که در قالب شرکت‌های دانش بنیان، استارت آپ ها و هسته‌های فن آور را ندارند به رایگان واگذار نماید.

وی خواستار نقش آفرینی شرکت‌های دانش بنیان در حل مسائل اولویت دار بخش کشاورزی شد و اعلام داشت: راه اندازی 480 هسته فناور، واحد فناور و شرکت دانش بنیان و استقرار آنها در 10 دهکده فناوری و نوآوری در مراکز استانی تحت نظارت پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی از جمله اقدام‌های سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در راستای دانش بنیان شدن بخش کشاورزی در سال گذشته بوده است.

دکتر خیام نکویی هماهنگی سازمان تات با وزارت علوم تحقیقات و فن آوری در راه اندازی پارک‌ها و دهکده‌ها را همکاری بی نظیری دانست و اعلام داشت: بخشی از اقدامات حمایتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بخشی دیگر توسط حوزه پارک علم و فناوری وزارت علوم یعنی حوزه معاونت فناوری و نوآوری و بخشی هم توسط سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی انجام می‌شود؛ اما در این بین حمایت سازمان تات به واسطه فراهم نمودن عرصه به طور میانگین 15 تا 20 هکتار برای هر دهکده فناوری و نوآوری به شرکت‌های دانش بنیان وهسته های فناور امکان اجرای تحقیقاتی به دانش آموختگان و محققان را می‌دهد.

رئیس سازمان از رشد 70 درصدی هسته‌های فناور، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در مجموعه وزارت جهادکشاورزی خبر داد و افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته راه اندازی حداقل 6 تا 7 دهکده فناوری و نوآوری در سال جاری در دست اقدام است وبدین ترتیب ظرفیت کشور را برای استقرار 2 هزار و 500 شرکت دانش بنیان افزایش خواهیم داد. وی با اشاره به تاکید مقام معظم ر هبری که امنیت غذایی را مساله درجه یک کشور دانستند خاطر نشان ساخت: برای ورود دانش آموختگان بخش کشاورزی به حوزه کشاورزی تمام مسئولین در حوزه‌های اجرا و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی که توانایی ایجاد نقش آفرینی در حوزه کشاورزی دارند لازم است امنیت غذایی را در تصمیمات خود مورد توجه قرار دهند.