چهارشنبه 4 شهریور 1405

انجام 390 مورد بازرسی از مراکز عرضه اقلام بهداشتی در خراسان شمالی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
انجام 390 مورد بازرسی از مراکز عرضه اقلام بهداشتی در خراسان شمالی

بجنورد - ایرنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان شمالی گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا به منظور جلوگیری از گرانفروشی و احتکار کالا در 2 هفته اخیر 390 مورد بازرسی از مراکز عرضه اقلام بهداشتی در سطح شهرستان‌های استان انجام شد.

سیدجواد سیدالموسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد بازرسی منجر به تشکیل 12 پرونده شده که از این تعداد 9 مورد مربوط به گران فروشی و سه مورد در حوزه احتکار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع پرونده‌های گرانفروشی 2 مورد منجر به محکومیت نقدی به مبلغ حدود هشت میلیون ریال شده است.

سیدالموسوی اظهار داشت: همچنین 2 مورد از پرونده های احتکار نیز علاوه بر الزام به عرضه کالا به پرداخت جزای نقدی به میزان بیش از 103 میلیون ریال منجر شده است.

وی یادآور شد: در حال حاضر 73 اکیپ گشت های نظارتی سازمان های مربوطه نظارت بر عرضه اقلام بهداشتی را در شرایط حاضر که با کمبود این اقلام در سطح استان مواجه هستیم با جدیت تمام در حال انجام دارند.

وی افزود: این در حالی است که روزانه دست کم 6 گروه در شهرستان‌های مختلف استان گزارش‌های مربوط به گرانفروشی و احتکار را رصد کرده و مورد بازرسی و نظارت قرار می دهند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان شمالی گفت: طرح نظارتی از تمامی داروخانه ها و مراکز عرضه لوازم بهداشتی و شرکت های پخش دارویی صورت می‌گیرد.

وی یادآور شد: این در حالی است که در کنار نظارت بر عرضه این اقلام طرح نوروزی بازرسی از تمامی کسبه اعم از میوه فروشی ها، شیرینی فروشی ها، پوشاک، کیف و کفش و غیره نیز آغاز شده است.

*س_برچسب‌ها_س*