انزواطلبی جریان روشنفکری آفتی بزرگ است
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، سید محمد حسینی شامگاه چهارشنبه در همایش جریان شناسی روشنفکری ایران مسائل و تحلیل مسائل روز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی رشت اظهار کرد: روشنفکری یک امر کاملاً وارداتی است که در دوران مشروطیت وارد ادبیات واژگان ما شده است و دوره رضاخان گسترش پیدا کرد.
وی با بیان روشنفکران در جامعه تاکنون نتوانستند منشأ تحول باشند، افزود: فاصله گیری و انشقاق جامعه روشنفکری از بطن جامعه و مردم سبب شده تا به تافته ای جدا بافته از جامعه تبدیل شوند.
معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با بیان اینکه انزواطلبی جریان روشنفکری از جامعه یک آفت بزرگ است، گفت: هر چقدر جریان روشنفکری به مردم نزدیک تر باشد منشأ تحول و خیر و برکت میشود.
حسینی با اشاره به خط فکری جریانات روشنفکری در ادوار مختلف بیان کرد: فاصله گیری جریان روشنفکری از بطن جامعه منتج به انحراف شده است.
لزوم تبیین جایگاه واقعی مجلس برای مردم
وی با اشاره به قرارگیری در آستانه انتخابات افزود: تبیین جایگاه واقعی مجلس برای مردم از مسیر دانشگاه میگذرد و لذا نخبگان دانشگاهی باید جایگاه واقعی مجلس و شرح و وظایف نمایندگان را برای مردم تشریح کنند.
معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به قدرت و جایگاه مجلس شورای اسلامی در ابعاد مختلف بیان کرد: جریان شناسی انتخاباتی و همچنین آگاهی مردم از قابلیت مجلس منجر به مشارکت در انتخابات میشود.
حسینی با بیان اینکه انتخابات نقش تعیین کنندهای در سرنوشت کشور دارد، گفت: هم سویی و هم افزایی مجلس و دولت باید در مسیر حل مشکلات و چالشهای جامعه باشد.
وی با اشاره به نقش مجلس در تدوین برنامه ششم افزود: ترجمان برنامه ششم توسط مجلس یک ضعف بزرگ برای دولت قبل بود.
معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور از تربیت 500 هزار نیروی فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال خبر داد و اضافه کرد: این حرکت امیدوارکننده و اثرگذار در برنامه هفتم توسعه دیده شده است.
حسینی با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه محور و اقتصاد بنیان است، گفت: رشد 8 درصدی اقتصاد و تک نرخی شدن تورم جزو اهداف راهبردی برنامه هفتم است.
مهارت آموزی در دستور کار دانشگاهها و مراکز آموزشی قرار گیرد
وی با اشاره به رشد چشمگیر اقتصاد در دو سال اخیر افزود: دولت با رشد منفی اقتصاد و تورم شکننده زمام کار را در دست گرفت.
معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با بیان اینکه مهارت آموزی در دستور کار دانشگاهها و مراکز آموزشی قرار گیرد، گفت: دانشگاهها باید تأمین کننده نیروهای فعال و ماهر صنایع و شرکتها باشند.
حسینی با اشاره به ظرفیتهای دریایی گیلان اضافه کرد: تقویت اقتصاد دریا محور در دستور کار استانهای ساحلی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه کلانشهرهای دنیا در کنار دریاها ایجاد شدند، افزود: دریا و سواحل میتواند منشأ اثرات مثبت و سازندهای در توسعه و پیشرفت باشد.
معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با بیان اینکه همه افراد جامعه باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند، گفت: نباید عدهای به علت فقر و مشکلات مالی از بیمه محروم باشد.
وی با بیان اینکه دانشجویان و دانشگاهیان در جریان مسائل روز کشور باشند، اضافه کرد: ارتباط تنگاتنگ مسئولان و دستگاهها با دانشجویان و نخبگان منجر به توسعه پیشرفت کشور میشود.
حسینی با اشاره به نقش محوری دانشگاهها در بخشهای مختلف گفت: دانشگاهها خود را در سرنوشت و توسعه کشور دخیل بدانند.