چهارشنبه 7 آذر 1403

انهدام دومین باند کلاهبرداران بیمارستانی در تهران

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
انهدام دومین باند کلاهبرداران بیمارستانی در تهران

رئیس پلیس فتای پایتخت از شناسایی و دستگیری اعضای باند کلاهبرداران تلفنی خبر داد و گفت: این دومین باند کلاهبرداری تلفنی از همراهان بیمار است که طی ماه اخیر شناسایی و متلاشی شدند.

- اخبار اجتماعی -

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: پس از دستگیری باند قبلی مجدداً شکایت‌هایی با موضوع مشابه تشکیل شد و شکات مدعی بودند فردی ناشناس با آنها تماس گرفته و خود را پزشک معالج بیمار آنها که در بیمارستان بستری است معرفی و با اعلام اینکه مریض آنها بدحال است و باید سریعاً مداوا شود از آنها خواسته مبلغ مورد نظر را واریز کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تحقیقات سایبری پرونده آغاز شد و با بررسی‌های تخصصی مشخص شد مجرمین همانند باند قبلی با مراجعه به بیمارستان‌ها و به دست آوردن اطلاعات پزشکان با ترفندهای زیرکانه با پذیرش بیمارستان تماس می‌گرفتند و خود را پزشک آن بیمارستان معرفی می‌کردند و درخواست شماره تماس همراهان بیمار بستری شده تحت‌نظر خود را می‌کردند.

سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به اینکه شکات این پرونده در حین رسیدگی به بیش از 50 نفر رسید، ادامه داد: مجرمین پس از به دست آوردن شماره تلفن همراهان بیمار، بلافاصله با آنها تماس می‌گرفتند و با معرفی خود به عنوان پزشک معالج با ترساندن و نگران کردن آنها از وضعیت بیمار، درخواست وجه برای جراحی و اقدامات پزشکی می‌کردند که شکات نیز باتوجه به شنیدن نام پزشک و نگرانی از وضعیت بیمار خود بدون بررسی صحت موضوع وجه موردنظر را واریز می‌کردند.

وی با اشاره به هوشیاری پلیس در راستای کشف این پرونده افزود: در نهایت با اقدامات فنی و پلیس همکارانم در پلیس فتا تهران بزرگ تمامی اعضای این باند سه نفره شناسایی و پس از تشریفات قضایی در دو عملیات همزمان در استان تهران دستگیر و به پلیس فتا پایتخت منتقل شدند.

هشدار: انتشار لینک‌های آلوده؛ عامل اصلی کلاهبرداری‌های «فیشینگ» در خراسان شمالی است

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: کلاهبرداران دائما در حال فعالیت بوده و مدام شیوه و شگرد خود را تغییر می‌دهند، تماس‌هایی که تحت عناوین مختلف با شما گرفته می‌شود و با ارائه مشخصات یا اطلاعاتی از زندگی شخصی یا کاری شما، درخواست وجه می‌کند را جدی بگیرید و بدون بررسی و اطمینان از صحت موضوع و هویت شخص تماس گیرنده به هیچ عنوان هیچ مبلغی واریز نکنید چرا که ممکن است فردی که با شما تماس گرفته کلاهبردار باشد و به نحوی اطلاعاتی از زندگی شما به دست آورده باشد.

وی در پایان گفت: شهروندان می توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تماس 096380 سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع‌رسانی کنند.