ایجاد اشتغال برای 177نفر با افتتاح طرحهای گلخانهای در پارس آباد
![ایجاد اشتغال برای 177نفر با افتتاح طرحهای گلخانهای در پارس آباد](https://media.mehrnews.com/d/2021/08/25/3/3872864.jpg)
پارس آباد - با حضور وزیر جهاد کشاورزی چندین طرح توسعه گلخانه ای و آبیاری کلاسیک افتتاح و برای 177 نفر اشتغال زایی شد.
پارس آباد - با حضور وزیر جهاد کشاورزی چندین طرح توسعه گلخانه ای و آبیاری کلاسیک افتتاح و برای 177 نفر اشتغال زایی شد.
به گزارش خبرنگار مهر، خلیل نیکشاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل پیش از ظهر جمعه در آئین افتتاح طرحهای گلخانهای شهرستان پارس آباد که با حضور وزیر جهاد کشاورزی صورت گرفت با بیان اینکه این طرحها به تعداد چهار پروژه فعال و در مساحت 19.7 هکتار به بهره برداری میرسد اظهار کرد: جهت تکمیل و راه اندازی این پروژهها در این شهرستان با جذب سرمایه گذار بخش خصوصی در حدود یک هزار و 341 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی به مجموع اشتغال ایجاد شده در این طرحها نیز اشاره کرد و افزود: در این بخشها با هدف تولید محصول با کیفیت و افزایش میزان برداشت 96 نفر فعالیت خواهند کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین از افتتاح چهار طرح دیگر در شهرک گلخانهای مغان نیز خبر داد و گفت: این طرحها به مساحت 16.3 هکتار با سرمایهگذاری یک هزار و 240 میلیارد ریال با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح و برای 81 نفر اشتغال زایی شد.
نیکشاد با بیان اینکه پروژه سیستماتیک آبیاری کلاسیک هم مورد بهره برداری قرار گرفته است تصریح کرد: این طرحها در بخش 6 و 7 مجتمع کشت صنعت و دامپروری مغان واقع شده و 650 هکتار از اراضی کشت و صنعت مغان را آبیاری خواهد کرد.