پنج‌شنبه 6 دی 1403

ایجاد اشتغال پایدار مناطق مرزی اولویت اقتصادی دولت / هیچ محدودیتی برای فعالیت تعاونی مرزنشینان کردستان وجود ندارد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ایجاد اشتغال پایدار مناطق مرزی اولویت اقتصادی دولت / هیچ محدودیتی برای فعالیت تعاونی مرزنشینان کردستان وجود ندارد

اقتصاد مردم مرزنشین جدای از دیگر فعالیت‌های اقتصادی، بیشتر وابسته به مرز می‌باشد. چنانچه فعالیت‌های مرتبط با مرز ساماندهی و راهکارهای قانونی اندیشیده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، بخش عمده‌ای از توسعه یک سرزمین منوط به شرایط اقتصادی درون آن منطقه است. اقتصاد مردم مرزنشین جدای از دیگر فعالیت‌های اقتصادی، بیشتر وابسته به مرز می‌باشد. چنانچه فعالیت‌های مرتبط با مرز ساماندهی و راهکارهای قانونی اندیشیده شود، می‌تواند در رونق اقتصادی مناطق مرزی و افزایش توان اقتصادی مرزنشینان مؤثر باشد.

بنابراین در نواحی مرزی، تعاونی‌های مرزنشینان به عنوان سفیران ساکنان خطوط مرزی می‌توانند نقش عمده‌ای در امنیت و توسعه پایدار منطقه ایفا کنند.

بابک دین پرست عصر دیروز در جمع اعضای تعاونیهای مرزنشینان شهرستانهای مریوان، سروآباد و بانه با بیان این مطلب اظهار داشت: در این خصوص دولت بیش از 4200 میلیارد تومان مشوقهای معیشتی و تخفیف سود بازرگانی برای اعضای تعاونیهای فعال استانهای مرزنشین پیش بینی کرده است.

وی افزود: این مشوقها برای مرزنشینانی که فعالیتهای خود را اظهار و ثبت سفارش نموده و در چرخه قانونی تعاونیهای مرزنشین فعالیت می کنند و به صورت فصلی این کمک معیشتی به حساب آنها واریز می شود.

دین پرست در ادامه از مرزنشینان خواست با ثبت نام در سامانه ساماندهی تعاونی های مررنشینان از مزایای پبش بینی شده توسط دولت استفاده کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور تاکید کرد: دستگاههای اجرایی متولی شرایط را برای تسهیل در ارائه خدمات بهتر فراهم کنند.

وی خاطر نشان کرد: هدف از توسعه و تقویت بازارچه های موقت مرزی تسهیل در فعالیت های اقتصادی و افزایش کسب و کار فعالین و مرزنشینان است.

دین پرست در پایان گفت: ایجاد زیر ساختها و انبار مورد نیاز برای تعاونیهای مرزنشینان در اولویت توسعه بازارچه های مرزی قرار دارد.

 هیچ محدودیتی برای فعالیت تعاونی‌های مناطق مرزنشین کردستان وجود ندارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در ادامه گفت: هیچ محدودیتی برای فعالیت قانونی تعاونیهای مرزنشین کردستان وجود ندارد.

خالد جعفری در ادامه اظهار داشت: افرادی که دارای کارت اقتصادی مرزنشینی شعاع 20 کیلومتری در مناطق مرزی استان هستن می توانند از مزایا و مشوقهای اقتصادی دولت بهره مند شوند.

وی افزود: مرزنشینان می توانند با مراجعه به سایت ساماندهی مرزنشینان اقدام به ثبت نام نموده و در مناطق مرزی فعالیت اقتصادی داشته باشند.

جعفری خاطر نشان کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر با عنایت دولت بازارچه های مرزی استان رونق یافته و مرزنشینان و فعالین اقتصادی از این فرصت بوجود آمده استفاده می کنند.

وی تاکید کرد: قطعا در راستای خدمات بهتر به تعاونیهای مرزنشین تلاشها مضاعف تر می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در بخشی دیگر به احداث مسیر جدید سنندج - مریوان و نیز آغاز مطالعه راه آهن سنندج - باشماق و در نهایت اقلیم کردستان عراق اشاره کرد و ابراز داشت: مسلما اجرای این طرحها می تواند تاثیر بسیاری در روند توسعه پایدار این منطقه و استان داشته باشد.

وی گفت: تصویب منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان تحول عظیم اقتصادی برای این شهرستانها و استان به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام /

ایجاد اشتغال پایدار مناطق مرزی اولویت اقتصادی دولت / هیچ محدودیتی برای فعالیت تعاونی مرزنشینان کردستان وجود ندارد 2