دوشنبه 8 دی 1404

ایجاد تحول در خدمات رسانی به مردم از اولویت های ناجاست

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
ایجاد تحول در خدمات رسانی به مردم از اولویت های ناجاست

فرمانده نیروی انتظامی گفت: ایجاد تحول و نوآوری در فرآیندهای خدماتی پلیس به مردم از اولویت‌ها در ناجاست و لازم است که در راستای ایجاد تغییر و تحول با روحیه جهادی در این مسیر قدم برداریم.

به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری در حاشیه بازدید از شرکت پژوهش و توسعه ناجی ضمن تاکید بر ایجاد تحول و نوآوری در فرآیندهای خدماتی پلیس به مردم اظهار داشت: این امر یکی از اولویت‌ها در ناجاست و لازم است که در راستای ایجاد تغییر و تحول با روحیه جهادی در این مسیر قدم برداریم و از تمامی ظرفیت های موجود بهره ببریم.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین وظایف و عناصر مدیریت، ایجاد زمینه لازم برای بروز خلاقیت و نوآوری به منظور ایجاد تغییر و تحول است.

بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، فرمانده ناجا تصریح کرد: تمامی کارکنان باید با امید و انگیزه هرچه بیشتر به موضوع نوآوری و ایجاد تحول در خدمات رسانی به مردم بیش از پیش تلاش کنند و در این راستا برای رسیدن به اهداف مدنظر از هیچ کوششی فروگذار نکنند.

انتهای پیام