ایران با هرگونه تغییر ژئوپولیتیک منطقه و آسیب به روابط تهران-- ایروان مخالف است

دنیای اقتصاد: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دیدار با همتای ارمنستانی تصریح کرد: سطح روابط اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی ایران و ارمنستان رضایتبخش است.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دیدار با همتای ارمنستانی تصریح کرد: سطح روابط اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی ایران و ارمنستان رضایتبخش است.
بر مشارکت با همسایه شمالی در تکمیل کریدور شمال به جنوب و اتصال خلیج فارس به دریای سیاه تأکید داریم.
ایران از گفتمان صلح میان 2 کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان حمایت میکند؛ ایران همواره از استقلال و قویبودن کشورهای منطقه در جهت پایداری امنیتی منطقه حمایت کرده است.
ایران با هرگونه تغییر ژئوپولیتیک منطقه و آسیب به روابط تهران ایروان مخالف است.
گریگوریان، دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان نیز در این دیدار تأکید کرد: ارمنستان تمایل دارد در آینده نزدیک سند جامع روابط راهبردی با ایران را امضا کند.
بر 5 اصل حاکمیت ملی، احترام به تمامیت ارضی، اعمال صلاحیت قضایی ملی، تغییرناپذیری مرزها و اصل عمل متقابل اعتقاد داریم.
ایروان آمادگی ارائه تضمینهای لازم به جمهوری اسلامی برای اطمینان از عدم آسیب به روابط ایران و ارمنستان و مخالفت ذاتی این کشور با تغییر ژئوپولیتیک منطقه را دارد.