چهارشنبه 24 بهمن 1403

ایلام دومین استان کشور از نظر سرانه فضای آموزشی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ایلام دومین استان کشور از نظر سرانه فضای آموزشی است

ایلام - ایرنا - استاندار ایلام با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در ایلام با 8.4 مترمربع از سرانه آموزشی تعریف شده در سند تحول بالاتر است، گفت: این استان پس از یزد، بالاترین سرانه فضای آموزشی در کشور را دارد.

قاسم سلیمانی دشتکی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری روز گذشته خود با رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به منظور تامین فضاهای آموزشی استان، اظهار کرد: اعتبارات فضاهای آموزشی استان ایلام در سال گذشته نسبت به 2 سال ماقبل 265 درصد افزایش یافت.

وی یادآور شد: اعتبارات نوسازی و تجهیز مدارس استان ایلام در سال 96، 10 میلیارد تومان بود که در سال 97 به بیش از 36 میلیارد تومان رسید و در نهایت در سال 98 با رشد 265 درصدی همراه شد.

استاندار ایلام با بیان اینکه جمع‌آوری بخاری های نفتی از استان ایلام آغاز شده است، گفت: بیش از 400 بخاری نفتی در مدارس این اتان وجود داشت که اکنون به 197 بخاری کاهش پیدا کرده است.

سلیمانی دشتکی همچنین به جمع‌آوری کلاس‌های خشتی و گلی در استان ایلام اشاره کرد و اظهار داشت: جمع آوری بخاری نفتی دارای علمک گاز و بهره برداری از کلاس های درس جدید هم در دستور کار نوسازی مدارس است.

وی تاکید کرد: از ابتدای دولت دوازدهم تا کنون 224 کلاس درس به اداره کل آموزش پرورش استان ایلام تحویل داده شده است.

خرید 20 میلیارد ریال تجهیزات آموزشی برای مدارس ایلام

استاندار ایلام گفت: 20 میلیارد ریال تجهیزات آموزشی و کمک‌آموزشی برای مدارس این استان خریداری شده است که همزمان با سال تحصیلی آینده از طریق آموزش و پرورش مناطق بر اساس اولویت‌ها توزیع می‌شود.

سلیمانی دشتکی از بهره برداری از 23 مدرسه همزمان با سال تحصیلی جدید در این استان خبر داد و افزود: این تعداد طرح آموزشی با 81 کلاس درس و 15 هزار 575 مترمربع زیربنا همزمان با سال تحصیلی جدید تحویل آموزش و پرورش استان خواهد شد.

وی ادامه داد: از این تعداد فضای آموزشی 9 باب چمن مصنوعی ورزشی است که اعتباری نزدیک به 45 میلیارد ریال برای اجرای آنها در سطح استان هزینه شده است.

وی اعتبار هزینه شده برای ساخت این مدارس را 350 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این مدارس در مناطق شهری و روستایی استان احداث شده‌اند.

100 هزار دانش آموز در استان ایلام در مقاطع مختلف به تحصیل اشتغال دارند.

*س_برچسب‌ها_س*