شنبه 3 آذر 1403

ایلان ماسک مجوز کاشت تراشه روی مغز انسان را گرفت

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
ایلان ماسک مجوز کاشت تراشه روی مغز انسان را گرفت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از گاردین، شرکت نیورالینک (Neuralink) که متعلق به ایلان ماسک است و در زمینه کاشت تراشه مغز فعالیت می‌کند، روز پنجشنبه اعلام کرد که از سازمان غذا و داروی ایالات متحده چراغ سبز دریافت کرده تا اولین مطالعه بالینی انسانی خود را آغاز کند. این شرکت در اوایل سال 2022 به دنبال تأییدیه این سازمان بود که آژانس این درخواست را رد کرد. به گفته کارمندان،...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از گاردین، شرکت نیورالینک (Neuralink) که متعلق به ایلان ماسک است و در زمینه کاشت تراشه مغز فعالیت می‌کند، روز پنجشنبه اعلام کرد که از سازمان غذا و داروی ایالات متحده چراغ سبز دریافت کرده تا اولین مطالعه بالینی انسانی خود را آغاز کند.

این شرکت در اوایل سال 2022 به دنبال تأییدیه این سازمان بود که آژانس این درخواست را رد کرد.

به گفته کارمندان، سازمان غذا و دارو نگرانی‌هایی دارد و باید در مورد آزمایش انسانی مورد توجه قرار گیرد. مشکلات عمده شامل باتری لیتیومی دستگاه، امکان رفتن سیم‌های ایمپلنت به داخل مغز و چالش استخراج ایمن دستگاه بدون آسیب رساندن به بافت مغز است.

تاییدیه روز پنجشنبه در حالی صورت می‌گیرد که قانون‌گذاران ایالات متحده از تنظیم‌کننده‌ها خواستند تا بررسی کنند که آیا آزمایش‌های حیوانی در نیورالینک باعث آزمایش‌های نادرست و عجولانه شده است یا خیر.

سال گذشته، بازرس کل وزارت کشاورزی آمریکا، به درخواست دادستان فدرال، شروع به تحقیق در مورد حیوانات مورد آزمایش قرار گرفته کرد. رویترز پیش از این گزارش داده بود که این شرکت از سال 2018 پس از آزمایشات، حدود هزار و 500 حیوان از جمله بیش از 280 گوسفند، خوک و میمون را کشته است.

ماسک در طول سال‌ها، طرحی بلند پروازانه برای نیورالینک ارائه کرده است. او اواخر سال گذشته گفت که آنقدر به ایمنی دستگاه اطمینان دارد که مایل است آن‌ها را در مغز فرزندانش کاشت کند.

ماسک تصور می‌کند که هم افراد ناتوان و هم سالم به سرعت کاشت‌های جراحی را در مراکز محلی انجام دهند. هدف این دستگاه‌ها درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها از چاقی، اوتیسم، افسردگی و اسکیزوفرنی تا فعال کردن توانایی مرور وب و تله پاتی است.