یک‌شنبه 19 اسفند 1403

ایل‌راه‌های عشایری چهارمحال و بختیاری بازسازی می‌شوند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ایل‌راه‌های عشایری چهارمحال و بختیاری بازسازی می‌شوند

شهرکرد - ایرنا - مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: بارش‌های اواخر سال گذشته و امسال 40 میلیارد ریال خسارت به ایل راه‌های عشایری استان وارد کرد و این ایلراه‌ها امسال بازسازی می‌شوند.

یحیی حسین‌پور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه استان یک هزار کیلومتر ایل‌راه عشایری دارد، اظهار داشت: این میزان خسارت مربوط به 2 دهانه پل و 150 کیلومتر ایل‌راه عشایری است.

وی افزود: بیشتر این خسارت‌ها در شهرستان‌های کوهرنگ و اردل و قسمتی در شهرستان کیار بوده است.

مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری استعلام‌های لازم برای تعیین پیمانکار، بیان کرد: قبل از 25 اردیبهشت و زمان ورود عشایر به استان عملیات آواربرداری، ریزش‌برداری و تسطیح مسیر عبور عشایر انجام می‌شود.

حسین‌پور، به استقرار 40 خانه بهداشت عشایری در محل استقرار عشایر اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون موردی از ابتلای عشایر استان به ویروس کووید 19 گزارش نشده است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با داشتن بیش از 126 هزارنفر جمعیت عشایری به همراه یک میلیون و500 هزار راس دام سبک دومین استان عشایرنشین کشور بعد از استان فارس است. عشایر چهارمحال و بختیاری در فصل پاییز به خوزستان و در فصل بهار از خوزستان به چهارمحال و بختیاری کوچ می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*