اینفوگرافی // خطر ابتلا مادر به "بیماریهای پس از زایمان" در کدام سن کمتر است؟
بر اساس گزارس مرکز آمار ایران، میانگین سن مادری زنان ایرانی در حال افزایش بوده و به 29 سال رسیده است! این درحالی است که افزایش سن مادری، علاوه بر شکاف نسلی بین مادر و فرزند، از نظر سلامتی نیز آسیبهایی را متوجه مادران میکند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ درباره کاهش نرخ فرزندآوری خانوادهها، تحقیقاتِ جمعیتشناسان نشان میدهد که ثروت زیاد، مضیقه مالی یا عوامل اینچنینی عامل کاهش یا افزایش جمعیت نیستند!
امروزه با تغییر ذهنیت زنان در امر فرزندآوری روبهرو هستیم؛ متاسفانه زنان مانند نسلهای گذشته، فرزند را مایه افتخار نمیدانند و به غلط فرزندآوری به عنوان نوعی نادانی تلقی میشود! در ایران میانگین سن ازدواج دختران 24 سال است همچنین میانگین سن مادری زنان ایرانی در حال افزایش بوده و به 29 سال رسیده است!
براساس گزارس مرکز آمار ایران، بیشترین تعداد موالید سال 1400 مربوط به زنان 30 تا 34 سال بوده است! این در حالی است که افزایش سن مادری، علاوه بر شکاف نسلی بین مادر و فرزند، پیامدهای بیشماری از جمله کاهش ارتباط عاطفی و درک متقابل در پی دارد؛ از نظر سلامتی نیز آسیبهایی را متوجه مادران میکند.
اینفوگرافی زیر، خطر ابتلا مادر به بیماریهای پس از زایمان را در سنین میانسالی و جوانی مقایسه کرده است:
ماجرای لغو مصوبه تلفیق درباره خرید خدمت سربازی / سربازان متأهل دارای دو فرزند با 30 سال سن از خدمت معاف میشوند اعتلای اهداف انقلاب اسلامی با اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده جمعیت حداقل 25 استان کشور زیر حد جایگزینی است! رشد جمعیت استان اصفهان منفی شد