سه‌شنبه 4 آذر 1404

باران در راه است / پیش بینی ها درباره ورود سامانه بارشی به ایران

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
باران در راه است / پیش بینی ها درباره ورود سامانه بارشی به ایران

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت آب و هوا و احتمال بارندگی در کشور توضیح داد.

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی کشور با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور گفت: تا پایان این هفته در اغلب استان‌ها جوی آرام و پایدار حاکم است و همین شرایط موجب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی، کاهش کیفیت هوا و تداوم شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها در شهرهای پرجمعیت و صنعتی خواهد شد.

وی افزود: طی سه روز آینده، در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پرتردد و صنعتی، احتمال رسیدن شاخص آلودگی به آستانه «بسیار ناسالم» و حتی خطرناک دور از انتظار نیست.

ضیائیان بیان کرد: از بعدازظهر روز چهارشنبه (5 آذر) در استان کردستان و جنوب آذربایجان غربی و روز پنجشنبه (6 آذر) در برخی نقاط استان‌های مازندران و گلستان افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران امروز (4 آذر) صاف و غبارآلود خواهد بود و به‌تدریج افزایش ابر با حداقل دمای 6 و حداکثر دمای 17 درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

این مقام مسئول هواشناسی تصریح کرد: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری خواهد بود و گاهی وزش باد ملایم انتظار می‌رود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا؛ پیرو هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا و با تداوم پایداری و سکون نسبی جو و نبود وزش باد مؤثر در استان تهران، به‌ویژه در مناطق پرتردد شهری، تشدید انباشت آلاینده‌ها، کاهش کیفیت هوا، افزایش محسوس غلظت آلاینده‌های جوی و گاهی کاهش دید مورد انتظار است.

ضیائیان در پایان خاطرنشان کرد: از فردا (چهارشنبه، 5 آذر) تا روز یکشنبه (9 آذر) روند تدریجی کاهش دما در کشور، به‌ویژه در نواحی شمالی پیش‌بینی می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.