باراک اوباما
باراک اوباما
کتاب «سایبر دیپلماسی آمریکا در قبال ایران در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما» توسط انتشارات ایرانا رسانه منتشر شد.
تهران - ایرنا - دونالد ترامپ که حدود 70 روز دیگر تا انتخابات 2020 زمان دارد و تلاش می کند از هر ترفندی برای رهایی از بحرانهای جاری در آمریکا و تقویت بخت خود برای پیروزی بهره ببرد، بار دیگر به رویای توافق با ایران متوسل شده و مدعی شده است درصورت پیروزی، می تواند ظرف سه هفته با ایران به توافق برسد.
بغداد - ایرنا - سفر سه روزه نخستوزیر عراق به واشنگتن که با درخواست نمایندگان کنگره آمریکا، زمان آن دو روز دیگر تمدید شد، به تحلیلها و اظهارنظرهای مثبت و منفی در محافل سیاسی عراق دامن زد و هنوز و با وجود گذشت دو روز از بازگشت «مصطفی الکاظمی» به بغداد، این مباحث در کانون توجه حامیان و مخالفان وی قرار دارد.
اروپا با ایران همراه نیست، با ترامپ مخالف است و با مهندسی در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده سعی دارد تا ترامپ بازنده ناکام و مغموم انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شود تا جو بایدن به کاخ سفید برسد.
چگونه میتوان از رژیمی که خود داعش را پرورش داده و راهی سوریه و عراق کرده درخواست کمک داشت؟ آمریکاییها اگر قصد نابودی تروریستهای تکفیری وهابی داعش را داشتند آن را تأسیس نمیکردند.
آمریکا با تصمیمات یک جانبه و اعمال زور سعی در همراه کردن کشورها از جمله ایران با خود را دارد، اما همین موضوع این کشور را روز به روز تنهاتر میکند.
تهران - ایرنا - ایالات متحده در ماههای اخیر شکستهای دیپلماتیک پیاپی را مقابل ایران متحمل شدهاست؛ تقلا برای فعالسازی مکانیسم ماشه میتواند ضربه مهلکتری را بر اعتبار جهانی آمریکا فرود آورد.
تهران - ایرنا - سناریوی اتهامی واشنگتن برای تشدید فشار بر ایران این بار با ادعای ارتباط ایران با حمله یازدهم سپتامبر 2012 به کنسولگری آمریکا در بنغازی لیبی در حال پیاده سازی و در تکاپوی دمیدن روحی تازه به طرح های مرده ضد ایرانی است.
بغداد - ایرنا - یک مقام عراقی حاضر در هیأت دیدار کننده از واشنگتن، روز شنبه گفت که «مصطفی الکاظمی» سخنی مبنی بر «شکست باراک اوباما در عراق» به «دونالد ترامپ» نگفته و طرح چنین صحبتهایی از سوی رئیس جمهوری آمریکا صحت ندارد.
یک کارشناس برجسته سیاسی با اشاره به خیزش مردم آمریکا بعد از خشونت پلیس علیه یک جوان سیاهپوست نوشت: با رعایت احتیاط باید بگوییم، آمریکا در وضعیتی بدون برگشت قرار گرفته است.
یک کارشناس مسائل بینالملل گفت: مکانیسم ماشه به معنی پایان برجام است؛ ولی همین موضوع مجددا در کاخ سفید و یا برخی از افرادی که پیشتر جزو دولت دونالد ترامپ بودند، مورد اختلاف است.
تقویت قدرت دفاعی کشور یکی از راهبردهای مهم کشورمان است و کارنامه این حوزه نشان میدهد بحمدالله روزبهروز نیز در حال تقویت است. بدیهی است این توان و پیشرفت محصول عملکرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.
حسین شریعتمداری درکیهان نوشت: آقای مصطفی کاظمی، نخستوزیر عراق در دیدار با دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا گفته است «ما برای مقابله با داعش به آمریکا نیاز داریم»!
اگر حسن روحانی را بداقبالترین رئیسجمهور ایران بدانیم سخن گزافی نگفتهایم. دولت دوم روحانی در حالی سال آخر خود را پشت سر میگذارد که در این نزدیک به هشت سال، با انواع و اقسام مشکلات مواجه بوده است. از بلایای طبیعی گرفته تا حوادث غیرمترقبه، از درگذشت بزرگان گرهگشا گرفته تا فشارهای بینالمللی، از کرونا تا...
امور عراق به خود عراق مربوط است و به قول حضرت آقا «ایران هیچگاه بنای دخالت در امور عراق را نداشته و نخواهد داشت» اما امنیت کشورها، مخصوصا کشورهای همسایه بیارتباط با یکدیگر نیستند.