باراک اوباما
باراک اوباما
تهران - ایرنا - با نزدیک شدن به زمان اعلام تصمیم جو بایدن نامزد احتمالی دموکرات ها در انتخابات 2020 برای معرفی معاون خود، احتمال گزینش کامالا هریس به عنوان معتمد و متحد قدیمی او قوت گرفته است.
نیویورک - ایرنا - وزیر خارجه آمریکا که به نظر میرسد از پیش بردن قطعنامه ضد ایرانی خود در شورای امنیت ناامید است، محدودیت زمانی در برجام برای فعالیتهای ایران را، نقطه مصیبتبار حقیقی این توافق دانست.
نیویورک - ایرنا - مشاور امنیت ملی ترامپ در حالی که مدعی بود دخالت در انتخابات آمریکا خط قرمز آنها است، گفت پیام ما به روسیه، چین و ایران این است که در انتخابات ما دخالت نکنند.
شبکه العالم در یادداشتی به دلایل و اهداف کناره گیری برایان هوک از سمت خود و جایگزین شدن آبرامز به جای او پرداخت.
اوج فعالیتهای تحریمی علیه ایران به دوره بیل کلینتون رییس جمهور دموکرات امریکا باز میگردد. در اردیبهشت 74 بیل کلینتون تصمیم گرفت برای اثر گذاری بیشتر تحریمها، روابط اقتصادی اعم از خرید نفت و سرمایه گذاری در ایران را قطع کند.
تهران - ایرنا - اگرچه برخی تحلیلگران صحبت از تغییرات کسترده در سیاست خارجی «جو بایدن» در صورت پیروزی در اننتخابات2020 آمریکا به میان می آورند اما برخی دیگر از ناظران سیاسی، به دلیل حضور شخصیت های فراجناحی در میان مشاوران وی، رویکرد احتمالی وی را ترکیبی از دورن اوباما و ترامپ می دانند.
کتاب «ظهور داعش» نوشته کارولین کنون با ترجمه پریسا صیادی توسط نشر ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.
تهران - ایرنا - شیوع کرونا شیوه های مختلف مدیریت دولتها را در معرض آزمون قرار داده است. در این بین سیاستمدارانی که در سالهای اخیر با شعارهای عوامگرایانه قدرت را در اختیار گرفتند نتوانستند در مقابله با این پدیده نوظهور موفقیتی کسب کنند.
تهران - ایرنا - دولت آمریکا به جای تغییر سیاستهایش در قبال ایران، اقدام به تغییرات ظاهری کرده و «الیوت آبرامز» را به عنوان جانشین «برایان هوک» مسؤول گروه اقدام (علیه) ایران در وزارت خارجه ایالات متحده منصوب کرد.
تهران - ایرنا - مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید و چهره افراطی و جنجالی جمهوریخواه آمریکا، گفت: معامله قرن فرصت خود را از دست داده است.
تهران - ایرنا - دونالد ترامپ در حالی از به تعویق انداختن انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا سخنگفته که با توجه به قانون اساسی این کشور و در شرایط خاص رقیبش «جو بایدن» میتواند به عنوان جانشین او انتخاب شود.
نیویورک - ایرنا - معاون سیاسی وزیر خارجه دولت باراک اوباما، خروج از برجام و سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ بر ایران را بینتیجه دانست و گفت ایران در برابر این سیاست، «مقاومت» را برگزیده است و راه خود را میرود.
تهران - ایرنا - روزنامه واشنگتن پست دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را فردی بیاخلاق و قانونشکن توصیف کرده که برای حفظ قدرت ممکن است به هر کاری متوسل شود.
تهران - ایرنا - صلیب سرخ جهانی (ICRC) در توئیتی نسبت به تسلیحات هستهای موجود درجهان هشدار داد و اعلام کرد: در حال حاضر حدود 14 هزار بمب هستهای درجهان وجود دارد که هزاران بمب هستهای هرآن آماده پرتاب هستند.