باراک اوباما
باراک اوباما
تهران - ایرنا - وزارت امورخارجه کوبا سه شنبه شب آمریکا را به خرابکاری در اعلامیه آمریکای لاتین و کارائیب به عنوان منطقه صلح متهم کرد.
تهران - ایرنا - رییس جمهوری آمریکا در واکنشی تند به انتقادات انتخاباتی میشل اوباما گفت: اگر کارهای شوهرت نبود الان من در کاخ سفید حضور نداشته بودم.
کارشناس مسائل بین الملل گفت: دیپلماسی ایران به الگویی برای ملتهای آزاده جهان تبدیل شده و آمریکا از این موضوع وحشت دارد.
تهران - ایرنا - میشل اوباما بانوی اول پیشین آمریکا در انتقاد شدید از دونالد ترامپ رئیسجمهوری این کشور گفت، ترامپ رئیسجمهوری اشتباه برای کشور است و اگر تصور می کنید که اوضاع از این بدتر نخواهد شد، اشتباه می کنید. از این بدتر هم در راه است.
تهران - ایرنا - تارنمای شبکه تلویزیونی الجزیره امروز (سه شنبه) در گزارشی از مخالفت شورای امنیت با طرح پیشنهادی دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران به عنوان «یک ضربه سنگین بر دیپلماسی آمریکا» یاد کرد.
وزیرامور خارجه آمریکا در پی مورد تمسخر قرار گرفتن ادعایش درباره حق آمریکا برای بهکارگیری مکانیسم بازگردانی تحریمها علیه ایران، سعی کرد با استناد به اظهارات رئیسجمهور پیشین آمریکا خود را توجیه کند.
نیویورک - ایرنا - سخنرانان نخستین شب مجمع ملی دموکراتها، جو بایدن را به عنوان بهترین گزینه این حزب در رقابت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا توصیف کردند.
تهران - ایرنا - وزیر خارجه و نامزد پیشین ریاست جمهوری آمریکا گفت که دولت بعدی در این کشور باید به برجام بازگردد، چرا که این اقدام در جهت منافع واشنگتن است.
تهران - ایرنا - دولت ترامپ در ادامه اقدامات مداخلهجویانه و تفرقهانگیز در منطقه آمریکای لاتین، این بار نیز با سیاست تحریکآمیز دیگری با عنوان «چارچوب استراتژیک نیمکره غربی» که با سیاست «فشار حداکثری» علیه ونزوئلا متمرکز شده، نیکاراگوئه و کوبا را نیز هدف خواهد داد.
تهران - ایرنا - در حالی طرح آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل با اکثریت بالا شکست خورد که برخی از اعضای برجام با فعالسازی مکانیسم ماشه نیز مخالف هستند. شکستهایی که انزوای واشنگتن را برجسته کرده است.
تهران - ایرنا - انتخابات 2020 آمریکا از امروز با برگزاری همایش انتخاباتی دموکراتها در «میلواکی» ایالت «ویسکانسین» وارد مرحله جدیدی شد و این در حالی است که طبق نظرسنجیها جو بایدن نامزد دموکراتها همچنان پیشتاز است..
تهران - ایرنا - یک نشریه آلمانی با اشاره به تهدیدهای واشنگتن علیه اروپاییها با هدف محدود کردن همکاریهای تجاری و اقتصادی با ایران نوشت: دولت آمریکا اکنون رویکرد مشابهی برای متوقف کردن پروژه انتقال انرژی «نورد استریم2» را علیه اروپا در پیش گرفته است..
تهران - ایرنا - وزیر خارجه سابق آمریکا گفت در صورتی که «جو بایدن» به ریاست جمهوری برسد، آماده است با دولت وی همکاری کند.
تهران - ایرنا - دولت سعودی تاکنون به توافق ابوظبی با تل آویو و علنی شدن روابطی که از سالها پیش شکل گرفته بود، فعلا واکنش رسمی نشان نداده است و با وجود حمایت رسانه ای از این تحول، تصمیم به سکوتی گرفته است که از آن معنای مخالفت به ذهن متبادر نمیشود. به نظر میرسد عوامل داخلی و خارجی در این تصمییم ریاض تاثیرگذار باشد.