جمعه 3 اسفند 1403

بارش باران در تهران / کاهش 6 تا 12 درجه‌ای دما تا جمعه

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
بارش باران در تهران / کاهش 6 تا 12 درجه‌ای دما تا جمعه

به گزارش فارس، بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران، از بعدازظهر امروز تا روز جمعه (22 تا 25 فروردین‌ماه) با نفوذ سامانه بارشی، افزایش ابرناکی پیش‌بینی می‌شود.

امروز تا فردا در پاره‌ای از نقاط به‌ویژه ارتفاعات گاهی رگبار پراکنده و از عصر فردا و طی روز پنجشنبه (23 و 24 فروردین) با تقویت سامانه بارشی در سطح استان، بارش مداوم باران گاهی همراه با رگبار شدید، رعدوبرق و وزش باد شدید و در مناطق مستعد گاهی همراه با بارش تگرگ و در ارتفاعات بالادست و سردسیر به‌ویژه در پنج‌شنبه شب و جمعه صبح همراه با مه و بارش برف انتظار می‌رود.

از امروز تا صبح روز شنبه (22 تا 26 فروردین) در بعضی ساعات به‌ویژه عصر پنج‌شنبه تا جمعه شب عمدتا در نیمه جنوبی استان در بعضی ساعات وزش باد شدید تا بسیار شدید مورد انتظار است.

از چهارشنبه تا روز جمعه کاهش محسوس دما بین 6 تا 12 درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (23 فروردین‌ماه) نیمه ابری، به‌تدریج افزایش ابر، گاهی رگبار باران و وزش باد شدید با حداقل دمای 18 و حداکثر دمای 25 درجه سانتیگراد و در روز پنج‌شنبه (24 فروردین‌ماه) ابری همراه با بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با احتمال تگرگ با حداقل دمای 13 و حداکثر دمای 21 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای 29 درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه استان تهران در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید بارش باران هوای سرد استان تهران این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است