جمعه 9 آذر 1403

بازخوانی فرهنگ مقاومت در نهضت امام حسین (ع) در شبکه چهار

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
بازخوانی فرهنگ مقاومت در نهضت امام حسین (ع) در شبکه چهار

مجله سیاسی «رودررو» این هفته به موضوع فرهنگ مقاومت در نهضت امام حسین (ع) می‌پردازد.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، مجله سیاسی «رودررو» پنجشنبه (6 شهریورماه) با موضوع بازخوانی فرهنگ مقاومت در نهضت امام حسین (ع) از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

سید حسین حسینی مجری برنامه در این گفت و گوی زنده تلویزیونی میزبان حجت الاسلام سیدرضا تقوی نماینده مردم تهران و رئیس سایق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه می‌شود.

در میان حوادث تاریخ، حادثه کربلا، علاوه بر مبارزه حماسی تاریخی، الگوی دینداری، حق‌مداری و باطل‌ستیزی است. حادثه عاشورا، نماد «صبر و استقامت» است که در گفتار، رفتار، جهاد و شهادت عاشوراییان جلوه‌گر است.

عاشورا امروز دیگر مکتبی منحصر به ایران و کشور‌های شیعه نیست. از منطقه ما گرفته تا آفریقا و قلب اروپا و آمریکا، نام حسین (ع) و فرهنگ تعالی بخش ایشان شنیده می‌شود.

به همین دلیل دولت‌های غربی به هر وسیله‌ای متوسل می‌شوند تا با سیگنال‌های اخلالگر خود مانع رسیدن پیام پرشور و مجذوب‌کننده امام حسین (ع) شوند. اکنون پس از چهارده قرن، هنوز خون حسین و یارانش می‌جوشد و ملت‌ها و انسان‌های آزادی خواه و تحت ستم با پیروی از درس‌های قیام عاشورا، علیه ستم و استبداد مبارزه می‌کنند.

انقلاب اسلامی ایران به عنوان بزرگترین نهضت معاصر، نمونه‌ای روشن و غیرقابل انکار از تأثیرگذاری قیام حسین بن علی (ع) است. مقاومت، ایثار، ظلم ستیزی، حق طلبی، آزادی خواهی و دیگر خصوصیات انقلاب اسلامی ایران، همگی برگرفته از قیام عاشورا و حماسه کربلاست. جالب اینجاست که این انقلاب که خود را مدیون نهضت امام حسین (ع) می‌داند، سرمشق و الهام بخش دیگر جنبش‌ها و قیام‌های آزادی بخش و مردمی شده است. به عبارت دیگر، هر قیامی که با الگو برداری از نهضت کربلا برپا می‌شود، خود به کانونی برای ترویج آرمان‌ها و ارزش‌های عاشورایی برای دیگران تبدیل می‌شود.

برنامه گفت و گو محور «رودررو» به تهیه کنندگی شهریار افشاری پور و اجرای سیدحسین حسینی، با حضور کارشناسان هر هفته پنجشنبه‌ها ساعت 19 در قالب یک گفت و گوی زنده تلویزیونی، به بررسی مهمترین موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور و جهان می‌پردازد.

انتهای پیام /