دوشنبه 2 شهریور 1405

بازنشستگان نمونه تامین اجتماعی البرز انتخاب می شوند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بازنشستگان نمونه تامین اجتماعی البرز انتخاب می شوند

کرج - ایرنا - مدیرکل تامین اجتماعی استان البرز از بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در این استان خواست برای انتخاب افراد نمونه مستندات خود را ارائه کنند.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان البرز، مرتضی سلامی گفت: به مناسبت 25 ذیحجه و تکریم بازنشستگان روز خانواده، هجدهمین دوره انتخاب بازنشستگان، همسران بازمانده و ازکارافتاده کلی نمونه همزمان با سراسر کشور در البرز برگزار می شود.

مدیر کل تامین اجتماعی استان البرز افزود: به منظور ترویج فرهنگ تکریم و ارج گذاری به مقام ارزشمند بازنشستگان، همسران بازمانده و از کارافتادگان کلی نمونه، به عنوان اسوه های صبر و استقامت و خردورزی در جمع خانواده و جامعه، نسبت به انتخاب و تجلیل از این عزیزان اقدام خواهد شد.

سلامی گفت: تمام بازنشستگان و مستمری بگیران (از کار افتاده کلی - همسر بازمانده) اعم از زن و مرد تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی مشمول این طرح خواهند بود. وی افزود: بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان البرز برای شرکت در انتخاب نمونه ها تا روز شنبه 14/4/99 می توانند مستندات خود را به یکی از شعب، مراکز درمانی تامین اجتماعی و کانونهای بازنشستگی در سطح استان و یا به واحد روابط عمومی اداره کل و مدیریت درمان استان تحویل و رسید دریافت دارند.

وی زمان برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان را همزمان با فرارسیدن روز 25 ذی الحجه مصادف با 25 مردادماه سال جاری عنوان کرد بیان داشت: بازنشستگان و مستمری بگیران می توانند در صورت واجد شرایط بودن با تکمیل و تحویل فرم اطلاعات و مشخصات و ارائه مدارک و مستندات لازم از جمله (کپی صفحات شناسنامه، صفحه اول دفترچه درمان تأمین اجتماعی، آخرین حکم بازنشستگی و ارائه توضیحات ضروری حداکثر در یک برگ A4 ) به یکی از شعب و یا مراکز درمانی استان تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 24/4/99 تحویل نموده و در این فراخوان شرکت نمایند. مدیرکل تامین اجتماعی استان درادامه افزود معیارهای انتخاب بازنشستگان، همسران بازمانده و از کار افتاده کلی و همکاران بازنشسته نمونه در سال 99 در پایگاه اینترنتی سازمان تامین اجتماعی درج شده و مشمولان میتوانند با مراجعه به سایت مذکور، اطلاعات بیشتر کسب نمایند. وی، شاخص ها و درصد امتیازات معیارهای انتخاب هیجدهمین دوره را کارآفرینی و ایجاد اشتغال در دوران بازنشستگی در جامعه، داشتن سابقه پرداخت حق بیمه قطعی و واقعی، ارائه پیشنهادها و تجربیات موثر به حوزه های ذیربط اجرایی، پیشرفتهای تحصیلی در دوران بازنشستگی: ابتدائی و...، تدریس در مراکز دانشگاهی، داشتن سابقه ایثارگری، تربیت فرزندان شایسته، مشارکت در امور عام المنفعه وخیریه ها و... برشمرد. سلامی با اشاره به عدم برگزاری تجمعات و مراسم رسمی در دوران کرونایی گفت: در صورتیکه تا موعد مقرر (25 ذیحجه) وفق تصمیمات مسوولان کشوری و به تبع آن سازمان تأمین اجتماعی شرایط برگزاری مراسم مذکور فراهم آید مراسم رسمی با رعایت پروتکلهای بهداشتی و با رعایت شرایط مزبور، تمهیدات خاص متناسب با استانداردهای تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار و در غیر این صورت با حضور مدیران بیمه و درمان و رییس کانون بازنشستگان استان و به صورت اختصاصی برگزار و هدایا تقدیم منتخبان استانی خواهد شد.

*س_برچسب‌ها_س*