دوشنبه 9 تیر 1404

بازگشت پالایشگاه حیفا به مدار تولید تا اکتبر طول می‌کشد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بازگشت پالایشگاه حیفا به مدار تولید تا اکتبر طول می‌کشد

رسانه‌های اسرائیل اعلام کردند که بازگشت کامل پالایشگاه حیفا که هدف حملات موشکی ایران قرار گرفته بود، به مدار تولید تا اکتبر طول خواهد کشید.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه تایمز اسرائیل در گزارشی نوشت: شرکت پالایشگاه‌های نفت اسرائیل روز یکشنبه اعلام کرد که فعالیت‌های خود را در تاسیسات حیفا به صورت جزئی از سر گرفته است. این تاسیسات دو هفته پیش و در پی حمله موشکی ایران تعطیل شده بود.

این شرکت که با نام اختصاری عبری "بازان" شناخته می‌شود، در یک گزارش رسمی در تل‌آویو اعلام کرد که به تدریج در حال بازگرداندن عملیات است و احتمالاً تا اکتبر به طور کامل عملیاتی خواهد شد.

این شرکت تأکید کرد که دارای بیمه‌ای است که خسارات و زیان‌های ناشی از جنگ را تا سقف 250 میلیون دلار پوشش می‌دهد.

ادامه آتش سوزی‌های سریالی در رژیم صهیونیستی؛ حیفا و طبریا طعمه آتش شدند حیفا در بن‌بست / تیر خلاص ایران به طرح بلندپروازانه کریدور IMEC

بازان در تاریخ 15 ژوئن اعلام کرده بود که خطوط لوله و انتقال آن در حیفا بر اثر حملات موشکی ایران آسیب دیده و این حملات منجر به کشته شدن 3 کارمند آن شده است.

این شرکت افزود که در حال بررسی تأثیر خسارات بر عملیات خود و پیامدهای آن بر نتایج مالی است.

جنگ 12 روزه با ایران که هفته گذشته با میانجی‌گری آمریکا متوقف شد، با حملات اسرائیل به برنامه هسته‌ای، تأسیسات موشکی و مقامات نظامی ایران شروع شد.

بر اساس این گزارش، ایران با پرتاب بیش از 500 موشک بالستیک و حدود 1100 پهپاد به اسرائیل تلافی کرد. به گفته مقامات بهداشتی و بیمارستان‌ها، این حملات منجر به کشته شدن 28 نفر و زخمی شدن بیش از 3000 نفر در سرزمین‌های اشغالی شد.