سه‌شنبه 11 شهریور 1404

با ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی برخورد می شود / خط و نشان پلیس فتا برای پست های خشن

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
با ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی برخورد می شود / خط و نشان پلیس فتا برای پست های خشن

رئیس پلیس فتا پایتخت از برخورد پلیس فتا با ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی خبر داد.

سردار داوود معظمی‌گودرزی گفت: یکی از وظایف همکاران من در پلیس فتا، «امن‌سازی» و «برخورد با برهم زنندگان امنیت روانی» در فضای مجازی است. بارها اعلام کردیم که اگر کسی بخواهد نظم و امنیت روانی شهروندان را به خطر بی اندازد، با آنها به شدت برخورد می کنیم.

وی ادامه داد: با افرادی که در فضای مجازی قصد ترویج خشونت را دارند به دو روش برخورد می شود. روش اول مخصوص افرادی است که در این باره تولید محتوا می کنند و روش دوم مخصوص افرادی است که این محتواها را نشر می دهند.

معظمی‌گودرزی گفت: قانون هر دو این موارد را جرم‌انگاری کرده پلیس نیز خارج از نوبت به این پرونده ها رسیدگی می کند.

وی با اشاره به اینکه برخورد با این افراد از اولویت های پلیس است؛ افزود: از ابتدای امسال نیز برخورد با این افراد شدت گرفته، مجرمان دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شده اند. همچنین صفحات آنها در همه شبکه های اجتماعی مسدود شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.