بحران آب
بحران آب
بحران آب در ایران یکی از بزرگترین مشکلاتی است که در سالهای اخیر تمام جوانب زندگی و صنعت را تحتتاثیر قرار داده است.
در سالهای اخیر، یکی از چالشهای اساسی در حوزه منابع آب در ایران، فقر آبی و کمبود منابع آبی است که بر زندگی، رفاه اجتماعی، محیطزیست و توسعه پایدار کشور تاثیرات جدی گذاشته است.
18 رسانه در نشست خبری امروز ابراهیم رئیسی مجوز طرح سوال را بدست آوردند اما سهم رسانه های حامی دولت به شدت سنگین تر بود.
دست اندرکاران بخش کشاورزی براین باورند که با وجود موقعیت جغرافیایی ایران و نیاز کم گیاه زعفران به آب، حفظ اصالت زعفران ایران و رفع چالش های صادراتی به منظور پایان دادن به تجارت این محصول باید در دستور کار قرار گیرد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره وضعیت دریاچه ارومیه و برنامه دولت گفت: دو هفته قبل بازدید داشتم وضعیت بهتر بود و ستاد ملی دریاچه ارومیه برگزار و اکنون 700 میلیون متر مکعب آب دارد. از چند سد رها سازی آب در شهریور ماه در این دریاچه انجام میگیرد و خوشبختانه خبر از مرگ دریاچه نیست.
صندوق رأی یا اصلاح مسلحانه؟! یک دو راهی با پاسخ مشخص که "چپهای تحریمی" قصد دارند مردم را در قبال آن از عقلانیت دور کنند و به سمت خونابههای خیابان ببرند.
گردوغبار کمکم دارد جزئی از زندگی مردم ایران میشود. اگر تا همین چند سال پیش مردم جنوب و جنوب شرقی ایران اسیر توفانهای شن و خاک بودند؛ حالا مردم شمال کشور هم گرفتار این سوغاتی خشکسالی در کنار سوءمدیریت منابع آبی کشور شدهاند. وسعت توفان غروب شنبه در استانهای گلستان و مازندران نشان داد قهر طبیعت تعارف ندارد و خطه سرسبز شمال ایران و شهرهای ساحلی خزر هم میتوانند از این پس طعمه گردوغبار...
یک کارشناس مدیریت زیست بومهای تالابی با اشاره به مشکلاتی که پتروشیمی میانکاله برای منابع آب، صنعت گردشگری، کیفیت هوا و تأمین معاش مردم مازندران ایجاد میکند، گفت: این پروژه تهدیدی برای معیشت و در تضاد با منافع مردم مازندران است.
اقتصادنیوز: علی لاریجانی با اشاره به مسائل استانها گفت «در قانون اساسی چند وزارتخانه فقط نام برده شده که شامل وزارتخانههای اطلاعات، خارجه، دفاع و دادگستری است. اینها را نمیشود منطقهای کرد. به نظر من باید دولت را دو قسم کنیم، یک قسم وزرای ستادی و یک قسم وزرای منطقهای. وزرای منطقهای مسئول چند استان میشوند»
استاد دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به مسئله انکارنشدنی "تغییر اقلیم" در کاهش تراز آب دریای خزر گفت: اگر فکری اساسی برای نجات "دریای خزر" نشود، بنده روزهای تلخ و تاریکی را در حوزه اکولوژی و تنوع زیستی خزر میبینم.
نویسندگان آن مطلب نوشته بودند که پوششهای انعکاسی خورشیدی نوشدارویی برای مشکلات گرمای شهری نیستند و افزوده بودند که شهرداریها باید باید در نظر بگیرند که مردم چه زمانی و چگونه از زمین استفاده میکنند تا تصمیم گیری نمایند که کدام متریک گرما (هوا، سطح، یا دمای تابشی) باید در اولویت قرار گیرد.
تصاویری که این روزها از وضعیت دریاچه ارومیه منتشر میشود حاکی از این است که بخش زیادی از دریاچه خشک شده و مقدار کمی آب در بخشهای عمیقتر آن باقی مانده است.
فرجیراد دیپلمات پیشین کشورمان گفت: باید سرمایه خارجی وارد کشور شود و از تجربه کشورهای جنوبی خلیجفارس در تامین آب شرب استفاده کنیم. دنیای امروز، دنیایی نیست که در کشور ثروتمندی مانند ایران، زنان جنوبی ما کوزه روی سر بگذارند و برای تهیه آب کیلومترها پیاده بروند، دنیای امروز، دنیای آبرسانی با تانکر نیست.