بحران آب
بحران آب
اقتصادنیوز: ناترازی در نهایت سبب میشود که ساختار سیاستگذاری ایران به سمتی حرکت کند که تنشهایی در جامعه اتفاق بیفتد. این تنشها ممکن است، سیاستگذاری را به سمت یکسری راهحلهای طبیعی ببرد که در ابتدا نتیجه بدهد اما هزینه آن در نهایت بسیار زیاد است.
طبق آخرین آمار اعلامی، بررسیهای تاریخی نشان میدهد دورههای خشکسالی در تهران دو ساله بوده و پس از آن ترسالی بر این استان حاکم میشد، اما در سال آبی جاری استان تهران برای چهارمین سال پیاپی خشکسالی را تجربه کرد که در تمامی دورهها بیسابقه است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی کشوری با اشاره به بررسی موضوع افزایش کیفیت نان و کاهش ضایعات نان در جلسه کمیسیون اصل 90، گفت: این جلسه با حضور نمایندگانی از وزارتخانههای بهداشت و درمان و کشاورزی و سازمان استاندارد برای اقدامات صورت گرفته در افزایش کیفیت نان و پیشرفتهای حاصل شده و عملکرد دستگاهها درباره زنجیره ارزش نان برگزار شد که گزارشی درخصوص کیفیت نان و راهکارهای کاهش...
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، جزئیات جلسه این کمیسیون با وزیر نیرو درباره بحران آب و برق را تشریح کرد.
سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: قرار است جلسات مستمری بین وزارت نیرو و اعضای کمیسیون برگزار شود تا به راهکارهای مناسبی برای مدیریت بحران آب دست یابیم.
زایندهرود، قلب تپنده اصفهان و نماد حیات در منطقه مرکزی ایران، در سایه سوء مدیریت و خشکسالیهای پیاپی رو به نابودی است. آیا این رود افسانهای به خاطرهای در دل خاک خواهد پیوست؟!
یک مقام مسئول از برنامهریزی این دفتر برای حفظ، مدیریت و احیای مراتع ذیل برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: ممیزی 1.8 میلیون هکتار از اراضی مرتعی باقی مانده تا پایان سال 1403 به اتمام میرسد.
شرایط بحرانی منابع آب زیرزمینی تهران و فرونشست در پایتخت از جمله موضوعات مطرح شده در نخستین نشست خبری رییس جمهور با اصحاب رسانه بود اما سوال اینجاست که راهکار پایان این بحران چیست؟
یک کارشناس محیط زیست راهکارهایی را برای کاهش اثرات فرونشست در پایتخت ارائه کرد.
مجید رضائیان، استاد دانشگاه و پژوهشگر ژورنالیسم معتقد است که دولت دکتر پزشکیان در نخستین وهله باید نسبت به مسئله تغییر پاسخگو باشد. او در اینباره به هممیهن توضیح داد:«ما شاهد هستیم که از زمان استقرار دولت تاکنون موضوع «تغییر» با تاخیرهایی مواجه شده است.
بر اساس پیشبینیها، در فصلهای تابستان، پاییز و زمستان «لانینا» بر کشور حاکم میشود. ال نینو و لانینا، به ایران می رسند؟ بر اساس پیشبینیها، در فصلهای تابستان، پاییز و زمستان ال نینو می رود و «لانینا» بر کشور حاکم میشود. النینو یا لانینا واژههایی که این روزها زیاد اسمشان را میشنویم. معنی این کلمات چیست؟ این کلمات به چه پدیدهای اشاره دارند؟ سازمان هواشناسی از پدیده النینو در...
سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه از منظر مراجع ملی و بینالمللی هواشناسی، سال آبی جدید، سالی خشک و نسبتاً گرم برای ایران پیشبینی شده است، گفت: «سایه شوم تغییرات اقلیمی همچنان بر روی منابع آبی بوده و کشورمان راه دیگری جز سازگاری با این شرایط و مدیریت مصرف آب ندارد.»
سخنگوی صنعت آب گفت: پاییز 1403 به عنوان فصل آغازین سال آبی جدید از منظر مراجع ملی و بینالمللی هواشناسی، خشک و نسبتاً گرم برای ایران پیشبینی شده است و این یعنی سایه شوم تغییرات اقلیمی همچنان بر روی منابع آبی کشور هست.
سخنگوی صنعت آب گفت: پاییز 1403 به عنوان فصل آغازین سال آبی جدید از منظر مراجع ملی و بینالمللی هواشناسی، سال خشک و نسبتاً گرمی برای ایران پیشبینی شده است.