دوشنبه 8 دی 1404

بخشی از عوارض قطعه یک آزادراه، صرف ساخت قطعه دوم می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بخشی از عوارض قطعه یک آزادراه، صرف ساخت قطعه دوم می‌شود

تهران - ایرنا - رییس بنیاد مستضعفان از هزینه‌کرد بخشی از درآمد عوارضی قطعه یک آزادراه تهران - شمال برای ساخت قطعه دوم خبر داد.

پرویز فتاح امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح قطعه یک آزادراه تهران - شمال افزود: امروز روز مبارکی برای جامعه مهندسی کشور است چون این پروژه به دست مهندسان داخلی ساخته و آماده افتتاح شد.

وی خطاب به رییس جمهوری گفت: ابتدای دولت شما پیشرفت فیزیکی آزادراه 17 درصد بود، اما اکنون به 100 درصد رسیده است و اگر تاخیری بود به دلایل مختلف به سهم خود عدرخواهی می‌کنم.

فتاح تاکید کرد: ساخت قطعه یک آزادراه تهران - شمال در دولت تدبیر و امید اوج گرفت.

رییس بنیاد مستضعفان افزود: دولت تعهد 50 درصدی خود را انجام داد و حتی از سهم خود بیشتر پرداخت کرد.

فتاح افزود: به نرخ روز 10 هزار میلیارد در این آزادراه سرمایه‌گذاری شد که دولت به طور کامل سهم خود را پرداخت و برای اینکه پرداخت عوارض روی مردم فشار نیاورد، سهم خود را به 60 درصد افزایش داد.

وی خبر داد که درآمد حاصل از عوارض این قطعه صرف ماموریت‌های بنیاد و ساخت ادامه آزادراه خواهد شد.

به گفته فتاح، قطعه دوم آزادراه اکنون 32 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که به دستور رییس جمهوری یک باند رفت در قطعه دوم ساخته می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*