جمعه 9 آذر 1403

بدون تعارف با رئیس جمهور

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
بدون تعارف با رئیس جمهور

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی جابری؛ لازم است که در ابتدای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، چند جمله ای را خارج از فضای تعارف با رئیس جمهور منتخب، جناب حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی عرض کرده و انتظارات خود را با ایشان مطرح کنیم. 1) جناب آقای رئیسی، اصلاح معضلات اقتصادی کشور به جهاد بی وقفه نیاز دارد! مقابله جدی با مافیای واردات، حمایت هوشمند از تولید ملی به عنوان منبع تولید ثروت در...

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی جابری؛ لازم است که در ابتدای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، چند جمله ای را خارج از فضای تعارف با رئیس جمهور منتخب، جناب حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی عرض کرده و انتظارات خود را با ایشان مطرح کنیم.

1) جناب آقای رئیسی، اصلاح معضلات اقتصادی کشور به جهاد بی وقفه نیاز دارد! مقابله جدی با مافیای واردات، حمایت هوشمند از تولید ملی به عنوان منبع تولید ثروت در کشور، جراحی اقتصاد در راستای قطع وابستگی منابع بودجه ریزی از منابع غیر پایدار (مانند نفت) و حرکت به سمت منابع پایدار (مانند مالیات)، حفظ و تقویت ارزش پول ملی، در هم شکستن جادوی پولی و مالی دشمن، اصلاح نظام بانکی، اصلاح نظام مالیاتی و ده ها مشکل و معضل دیگر همه و همه مواردی نیست که بتوان با سهل انگاری در مدیریت و اعتماد به کارشناسان بی هویت غرب گرا آنان را حل نمود. لذا از جنابعالی تقاضامندیم که با عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی (اقتصادی درون زا و برون گرا) در راستای خنثی سازی تحریم ها گام های موثر برداشته و پایه های نظام اقتصادی کشور را استحکام ببخشید.

2) جناب آقای رئیسی، یکی از نگرانی هایی که در باب کمپین انتخاباتی جنابعالی، اذهان بسیاری از دلسوزان انقلاب را به خود مشغول کرده بود بحث حضور بعضی عناصر مسئله دار در ستاد های شما در سرتاسر کشور بود. افرادی که کوچک ترین نسبتی با فضای تحولی مورد نیاز جامعه نداشته و در بعض موارد، خود در زمره عاملان وضع موجود تعریف می‌شوند. ما به عنوان دیده بانان امت از شما درخواست می‌کنیم که به این نگرانی به حق پایان داده و در مقابل سهم خواهی و زیاده خواهی این جریانات مسموم محکم بایستید و اجازه ندهید که مصالح انقلاب و منافع مردم توسط عده ای معلوم الحال به مذبح فرستاده شود.

3) مسئله فساد و تبعیض موجود در جامعه را جدی بگیرید. مسئله ای که در همه سطوح و عرصه ها نمود آن را به سادگی می‌توان یافت و متاسفانه موجب سلب اعتماد بخشی از مردم نسبت به نظام اسلامی شده است. در باب مسئله فساد می‌دانیم که ریشه بسیاری از مفاسد اقتصادی در قوه مجریه است؛ اگر گلوگاه های ایجاد فساد در بدنه دولت با نظارت دقیق، کنترل شده و خلاء قانونی آن مرتفع شود بدیهی است که میزان مفاسد اقتصادی در جامعه در حد قابل لمسی تنزل پیدا خواهد کرد. لذا از جنابعالی خواهشمندیم با توکل بر خدای متعال و عزمی راسخ با اژده های هفت سر فساد مبارزه کرده و تلاش کنید تا آحاد مردم جامعه طعم عدالت اسلامی را بچشند.

تلاش در جهت رفع تبعیض نیز موضوعی است که نباید آن را از یاد برد؛ اگر مردم در برهه های حساسی مانند جنگ تحمیلی توانستند سختی های اقتصادی را تحمل کنند از آن جهت بود که روحیه ساده زیستی و مقاومت را در تمام مسئولان کشور دیده و مسئولان را از جنس خود می‌دانستند. لذا لزوم باز توزیع ثروت در راستای کاهش فاصله میان فقیر و غنی و همچنین ایجاد فرصت های برابر در همه عرصه ها برای آحاد ملت، بیش از هر زمان احساس می‌شود.

4) تجربه تاریخی ما در سالیان پس از انقلاب نشان داده است که جوانان پر افتخار این مرز و بوم هر زمان که با توکل بر حضرت حق و منش انقلابی به میدان آمدند حماسه ها آفریده و بر بلندای قله های سعادت و پیشرفت ایستاده اند. فناوری فوق پیشرفته موشک های بالستیک، نانو تکنولوژی، دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای، قرار گرفتن در بین کشور های برجسته دنیا در حوزه علم لیزر، رتبه نخست ایران در منطقه در حوزه هوا و فضا و صد ها مثال دیگر همه و همه بیانگر آن است که هر زمان اعتماد به جوانان و تکیه به ظرفیت داخل مبنای تصمیم گیری مدیران شد، پیشرفت کشور در آن حوزه به اندازه ای بود که حیرت غرب تا شرق این عالم را برانگیخت!

حال از جنابعالی تقاضامندیم که با کنار گذاشتن مسئولین نا صالح و ناشایست در تمام سطوح مدیریتی دولتتان، زمینه را برای روی کار آمدن جوانان پر شور حزب اللهی فراهم کنید تا روند اصلاح مشکلات کشور آغاز گردد. متاسفانه یکی از مشکلات کشور عدم توجه به نظریات کارشناسی در حوزه های مختلف است؛ بعضا مشاهده شده که جوانان متخصص این مرز و بوم به صورت جدی در مسئله ای ورود کرده و راه حل های علمی و عملی برای اصلاح وضع موجود استخراج کرده اند که در کمال تأسف باید گفت مورد توجه مسئولان امر قرار نگرفته و در پیچ و تاب مصلحت اندیشی خیالی به فراموشی سپرده شده است. دلبستگان به این انقلاب انتظار دارند تا شما با تزریق تئوری های کارشناسی استخراج شده توسط جوانان متخصص کشور به عرصه مدیریتی، خلاء یاد شده در این حوزه ها را پر کنید.

تلاش کردیم تا بدور از ملاحظات منفی سیاسی و با زبانی بدون لکنت به دفاع از منافع ملی کشور بپردازیم؛ باشد که مورد توجه جنابعالی و مسئولان امر قرار بگیرد. با آرزوی توفیقات روز افزون برای همه مجاهدان انقلاب اسلامی در عرصه های گوناگون. والسلام.

علی جابری - فعال دانشجویی و دبیر سابق شورای تبیین مواضع استان لرستان

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفا منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.