بررسی طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند در کمیسیون امنیت ملی
![بررسی طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند در کمیسیون امنیت ملی](https://cdn.isna.ir/d/2021/06/27/3/61964563.jpg)
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بررسی طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند خبر داد.
محمود عباس زاده مشکینی در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: در این جلسه طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند با شخصیت حقوقی مستقل در وزارت دفاع بررسی شد.
وی توضیح داد: هدف این سازمان تسریع در دستیابی به فناوری های بدیع، نوظهور و شالوده شکن، پرمخاطره برای دشمن، با قدرت بازدارندگی قوی، حرکت دفاعی و تکنولوژیکی کشور در مرزهای دانش روز و همچنین طراحی و ساخت و تولید و تامین و پشتیبانی محصولات مورد نیاز پدافند غیر عامل است.
انتهای پیام