دوشنبه 26 آبان 1404

برنامه جامع برای تحقق شعار سال در استان یزد به زودی تدوین می شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
برنامه جامع برای تحقق شعار سال در استان یزد به زودی تدوین می شود

رئیس پارک علم و فناوری استان یزد گفت: مشکلات تمامی شرکت های دانش بنیان استان به صورت چهره به چهره جمع آوری و به زودی برنامه ای جامع برای تحقق شعار سال تدوین خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، سید حبیب الله میرغفوری رئیس پارک علم و فناوری استان یزد در نشست تبیین شعار سال که با حضور استاندار و مدیران شرکت های دانش بنیان یزد شب گذشته برگزار شد خاطرنشان کرد: تمامی مشکلات شرکت های دانش بنیان استان به زودی به صورت چهره به چهره با مدیران این شرکت ها جمع اوری خواهد شد.

وی ادامه داد: برای دوبرابر شدن تعداد شرکت های دانش بنیان و همچنین تحول واقعی در حوزه دانش بنیان استان یزد باید تمامی دستگاههای اجرایی خود را موظف به همکاری بدانند و اگاه باشند که تمامی سازمانها درگیر این موضوع هستند و بودن همکاری همگان امکان تحقق اهداف وجود ندارد.

میرغفوری با تاکید بر این موضوع اظهار داشت: بدون تردید تنها در سایه هماهنگی و حرکت جمعی در فضای زیست بوم نوآوری و رفع موانع موجود در مسیر حرکت تولیدگران، کارآفرینان و فناوران، بسترهای لازم برای توسعه تولید دانش بنیان در استان فراهم خواهد شد.

میرغفوری با اشاره به اینکه برای تحقق شعار سال جلسات تخصصی برگزار و برنامه ای جامع به زودی تدوین خواهد شد ابراز داشت: امید داریم که در سایه افزایش آگاهی ها از ماهیت و اهمیت اقتصاد دانش بنیان به ویژه در میان تصمیم سازان اقتصادی کشور و ایجاد ساختارها و سازوکارهای متناسب که هماهنگی و هم افزایی لازم را ایجاد خواهند کرد، شاهد تحقق عینی و عملی شعار راهبردی سال 1401 و پیشرفت پایدار ایران عزیز و اسلامی باشیم.

انتهای پیام /