دوشنبه 22 بهمن 1403

برنامه‌ریزی مسوولان برای ایجاد فضای شاد در دانشگاه‌ها با مشارکت دانشجویان

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
برنامه‌ریزی مسوولان برای ایجاد فضای شاد در دانشگاه‌ها با مشارکت دانشجویان

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: نشستی با موضوع بازگشایی دانشگاه‌ها و بحث‌های فرهنگی در سال تحصیلی 1401-1402 با حضور روسای دانشگاه‌ها برگزار شد تا هماهنگی‌های کلان در حوزه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشگاه ها صورت گیرد که در سال جدید با توجه به تاکیدی که مقام معظم رهبری در دیدار اخیر درباره موضوع اعتماد و امید داشتند محیط پرنشاط تری را داشته باشیم.

وی ادامه داد: سعی داریم با برنامه‌های متنوع با سطح پوشش بالا به طوری که سلیقه‌های مختلف دانشجویان را پوشش دهد فضای شاد، پرتحرک، علمی، اخلاقی و سالمی را در دانشگاه‌ها داشته باشیم.

* تدارکات برای فضای شاد و پر نشاط دانشجویی

معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: برنامه‌ها در دانشگاه‌های مختلف متنوع است و اصل سیاست ما این بوده است که کار به مجموعه‌های دانشجویی سپرده شود یعنی سیاست گذاری، نظارت و هدایت کلان با خود معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها و حتی نهاد مقام معظم رهبری باشد، اجرای برنامه‌ها به عهده جریان‌های دانشجویی باشد و این جریان دانشجویی از بطن و بدنه دانشجویی است و دارای سلایق و طراحی‌های به روز و سازگارتر با شرایط جدید است و ظرفیت های بیشتری دارند و کار دانشجویی و فرهنگی را پرمخاطب تر شکل می‌دهد.

کلانتری درباره مراسم دانشجویان جدیدالورود گفت: هماهنگی های اولیه با وزارت بهداشت، سازمان امور دانشجویان و دانشگاه آزاد اسلامی که ما بتوانیم یک آئین خوبی را برای دانشجویان جدید الورود داشته باشیم.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

وزارت علوم تحقیقات و فناوری

باگشایی دانشگاه عببدالحسین کلانتری این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
برنامه‌ریزی مسوولان برای ایجاد فضای شاد در دانشگاه‌ها با مشارکت دانشجویان 2