چهارشنبه 24 بهمن 1403

برنامه میان مدت برای رونق کشاورزی و گردشگری اردبیل داریم

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
برنامه میان مدت برای رونق کشاورزی و گردشگری اردبیل داریم

رئیس جمهور گفت: با استفاده از نظرات مدیران و کارشناسان و صاحب نظران برنامه میان مدت و کوتاه مدتی برای تحول و رونق وضعیت کشاورزی، صنایع تولیدی و ظرفیت گردشگری استان اردبیل داریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان ما، در هشتمین سفر دولت سیزدهم، رئیس‌جمهور وارد استان اردبیل شد و هواپیمای حامل رئیس‌جمهور در فرودگاه پارس‌آباد نشست.

آیت الله ابراهیم رئیسی در بدو ورد به اردبیل اظهار داشت: اردبیل جایگاه ویژه ای در نقطه ایجاد اتحاد و انسجام دارد و نقش مهیمی در توسعه فرهنگ شیعی داشته و چهره های فرهیخته ای به جامعه اسلامی و بشریت کرده است.

وی افزود: از همین تریبون به جهت نبود شرایط جهت دیدار مردمی و عدم توفیق حضور در اجتماعات از مردم اردبیل عذرخواهی می کنم.

رئیس جمهور با بیان اینکه اردبیل قطب کشاورزی است، گفت: باتوجه آب و هوا و خاک مناسب استان اردبیل که می توان سه نوبت برداشت داشته باشیم باید به کشاورزی و صنایع تبدیلی این منطقه توجه شود.

وی تصریح کرد: با استفاده از نظرات مدیران و کارشناسان و صاحب نظران برنامه میان مدت و کوتاه مدتی برای تحول و رونق وضعیت کشاورزی، صنایع تولیدی و ظرفیت گردشگری استان اردبیل داریم.

انتهای پیام /