برگزاری دوره آموزشی آنلاین آمادگی در برابر زلزله
تهران - ایرنا - جمعیت هلالاحمر با همکاری سازمان نظام پزشکی و همزمان با هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی دوره چگونه در برابر زلزله آماده باشیم را به صورت آنلاین برگزار می کند.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ با توجه به اینکه کشور ایران، یکی از نقاط زلزلهخیز در جهان به حساب میآید و دانستن اصول آمادگی در برابر زلزله یکی از ضروریاتی است که همگان نیازمند دانستن آن هستند، در دوره آموزشی آمادگی در برابر زلزله به صورت خلاصه و مفید با نکات و دانستههای مهمی آشنا میشویم که پیش از بروز زلزله آمادگی لازم را داشته باشیم و در هنگام بروز زلزله نیز با رفتار مناسب، جان خود و عزیزانمان را نجات داده و خسارات جانی و مالی را به حداقل برسانیم.
بنا بر این گزارش، شرکت کنندگان در این دوره آموزشی که با همکاری معاونت آموزشی سازمان نظام پزشکی و معاونت آموزشی جمعیت هلال احمر ایران در دسترس عموم قرار گرفته، با شرکت در یک آزمون نهایی، گواهینامه جمعیت هلال احمر دریافت می کنند. این دوره جزو دورههای مبتنی بر نیاز محلی جمعیت هلال احمر محسوب شده و گواهینامه دوره 24 ساعت بعد از اتمام آزمون، در سایت آموزش همگانی جمعیت هلال احمر به نشانی khadem.ir قابل دریافت خواهد بود.
روز جهانی کاهش خطر سوانح
با توجه به اهمیت موضوع سوانح، «روز جهانی کاهش خطر سوانح» نخستین بار در سال 1989 میلادی در پی فراخوان مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای تعیین یک روز با هدف ارتقای فرهنگ جهانی آگاهی از خطر و کاهش خطر سوانح تعیین شد. پس از آن، 13 اکتبر هر سال به عنوان روز کاهش خطر سوانح و افزایش آگاهی در مورد اهمیت درک خطرات پیشروی مردم گرامی داشته میشود.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با هدف ارتقای فرهنگ جهانی کاهش ریسک سوانح، 13 اکتبر را به عنوان روز جهانی کاهش ریسک سوانح تعیین کرده است. این روز فرصتی است برای گرامیداشت تلاشهایی که برای کاهش ریسک و کاهش خسارات جانی و مالی سوانح در راستای چهارچوب سندای برای کاهش ریسک سوانح (2015-2030) در سومین کنفرانس جهانی سازمان ملل در خصوص کاهش ریسک سوانح در مارس 2015 در ژاپن صورت گرفته است.
تمرکز موضوعی روز جهانی کاهش ریسک سوانح در سال 2020 بر رساندن این پیام است که بسیاری از سوانح قابل پیشگیری هستند؛ مشروط بر این که استراتژیهایی وجود داشته باشد که ریسکهای موجود را کاهش دهد و از ایجاد ریسکهای جدید جلوگیری کند؛ و این آن چیزی است که از آن به عنوان «حکمرانی مطلوب کاهش ریسک» یاد میکنند.
*س_برچسبها_س*