جمعه 24 مرداد 1404

برگزاری مراسم انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن»

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
برگزاری مراسم انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن»

مراسم یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن» با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، پیشکسوتان جهاد و مقاومت و فعالان حوزه ادبیات و هنر برگزار می‌شود.

«ایمان عطارزاده» معاون هماهنگی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در گفت‌وگو با تسنیم گفت: یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن» هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی از سوی مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، دفتر حفظ و نشر حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار می‌شود.

وی افزود: این مراسم روز یکشنبه 30 آبان‌ماه جاری با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، پیشکسوتان جهاد و مقاومت، فعالان حوزه ادبیات و هنر دفاع مقدس با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود. در این مراسم، علاوه بر انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این کتاب، هدیه و تقدیر ویژه معظم له به نویسنده و راوی کتاب اهدا می‌شود.

به گفته وی، کتاب «تنها گریه کن» خاطرات «اشرف منتظری» مادر شهید محمد معماریان از دوران مبارزات انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی است که به قلم «اکرم اسلامی» تدوین و توسط انتشارات حماسه یاران منتشر شده است.

وی یادآور شد: هم‌زمان با این مراسم، آئین ملی تجلیل از مادران شهدا و تقدیر از نویسندگان کتاب‌های مرتبط با دفاع مقدس در تمامی مراکز استان‌ها با همکاری ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم برگزار می‌شود.

به گفته معاون هماهنگی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب، مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، پیش از این در قالب 10 مراسم تحت عنوان پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت از 57 تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب‌های مرتبط با دفاع مقدس رونمایی کرده و از نویسندگان و راویان این آثار تقدیر ویژه کرده است.

یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت و تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن» به صورت هم‌زمان از شبکه‌های مختلف سیما و صفحات پایگاه اطلاع‌رسانی khamenei.ir در شبکه‌های اجتماعی به صورت زنده و مستقیم پخش می‌شود.