برگزاری همایش تجلیل از پژوهشگران برتر قم
جانشین ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان قم با اشاره به برگزاری ویژهبرنامههای گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در استان، افزود: همایش تجلیل از پژوهشگران برتر استان با همت استانداری، پارک علم و فناوری و دانشگاه قم برگزار میشود.
حجتالاسلام والمسلمین عسگر دیرباز در نشستی با اصحاب رسانه که به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری در سالن مرکزی دانشگاه قم برگزار شد، بیان کرد: امیدواریم خداوند متعال به پژوهشگران استان در حل مشکلات جامعه به ویژه به کارخانجات و تولیدیها عنایت ویژه داشته باشد.
جانشین ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان قم با اشاره به برگزاری ویژهبرنامههای گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در استان، افزود: همایش تجلیل از پژوهشگران برتر استان با همت استانداری، پارک علم و فناوری و دانشگاه قم برگزار میشود.
دیرباز با بیان اینکه پژوهش و فناوری در خدمت تولید است، اظهار کرد: اقتصاد تنها در تولید خلاصه نمیشود، تولید نقش محوری دارد از این جهت اگر پژوهش و فناوری در خدمت تولید باشد قطع به یقین به سایر بخشها مانند توزیع و مصرف بهینه و همچنین وضعیت نسبی استان قم در صنعت گردشگری و زیارتی میتواند کمک شایانی به این امر داشته باشد.
چاپ بیش از 5 هزار مقاله پژوهشگران قمی در سایت scopus در ادامه نیز، علی احسانی مدیر پژوهشی دانشگاه قم بیان کرد: فراخوان انتخاب پژوهشگران و فناوران دانشگاهی و نیز فناوران مراکز و پارک علم و فناوری از 22 آبانماه برای کلیه مراکز پژوهشی و دانشگاهی ارسال شد.
احسانی با اشاره به اینکه مقالات منتشر شده توسط پژوهشگران ایرانی در مقالات jcr از معیارهای ارزیابی برای انتخاب پژوهشگر برتر به شمار میرود، افزود: ارائه مقالات در کنفرانسهای بینالمللی، طرحهای پژوهشی که به مرحله فناوری رسیده است، تالیف کتاب از سوی انتشارات دانشگاهی، ترجمه کتاب اکتشاف و اختراع و عضویت دی هیئت تحریریه نشریات و داوری مقالات و کتب و طرحهای مختلف از دیگر معیارهای ارزیابی انتخاب پژوهشگران است.
وی از دریافت 55 مدرک هیئت علمی، 12 پرونده دانشجو، 20 پرونده فناور،4پرونده صنعتگر، 30 پرونده کارمند، 6پرونده فرهنگی، 4 پرونده حوزه، 5 نفر پژوهشگر آزاد و 4پرونده نوآور خبر داد و افزود: در استان قم تا به امروز 5 هزار و 288 مقاله به چاپ رسیده است و از این میان 2 هزار و 90 مقاله مربوط به دانشگاه قم و 15 مقاله دانشگاه ادیان و 2 مقاله حوزه است.
مدیر پژوهشی دانشگاه قم اظهار کرد: 10 هیئت علمی به عنوان پژوهشگر برتر، 5 دانشجوی برتر، 6 فناور برتر استان، 4 صنعتگر، 11 کارمند نمونه، 3 نفر معلم نمونه آموزش و پرورش در استان، 3 نفر دانشآموز برتر، 1 نفر به پژوهشگر آزاد، 4 نفر پژوهشگر حوزوی توسط هیئت داوران انتخاب و در همایش پژوهشگران و فناوران برتر استان قم معرفی خواهند شد.
احسانی با بیان اینکه 5 هزار و 288 مقاله از استان قم در پایگاه اسکوپوس (scopus) به چاپ رسیدهاست، افزود: در سال 2013 تعداد مقالات استان 195 مورد بوده و در سال 2021 به 779 مقاله رسیده است و این نشان از رشد 4 برابری در این بازه زمانی میدهد.
انتهای پیام