یک‌شنبه 13 مهر 1404

برگزاری 90 جشنواره در اصفهان؛ رونق گردشگری در تمام شهرهای استان

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
برگزاری 90 جشنواره در اصفهان؛ رونق گردشگری در تمام شهرهای استان

مدیر کل گردشگری داخلی از برگزاری 90 جشنواره در شهر اصفهان و همکاری با سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - فاطمی مدیر کل گردشگری داخلی درباره شرایط فعلی شهر اصفهان و برگزاری جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان گفت: اصفهان در روزهای اخیر با حجم جشنواره‌های متنوعی روبه‌رو هست و تقریبا از دهم شهریورماه این جشنواره‌ها شروع شد و تا پایان مهر ماه ادامه پیدا خواهد کرد. 90 جشنواره در شهرستان‌ها و مراکز استان اصفهان درحال برگزاری است. این جشنواره‌ها کمک بزرگی به توسعه گردشگری در اصفهان کمک کرده است و می‌توانیم بگوییم در بسیاری از شهرهای اصفهان رونق گردشگری اتفاق افتاده است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

وی با اشاره به همکاری معاونت گردشگری با سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: ما در جشنواره کودکان و نوجوانان به طور خاص ورود نداریم، مگر اینکه به عنوان یک جشنواره گردشگری تلقی شود. ما یک سری جشنواره‌ها در سامانه رویدادهای گردشگری به ثبت می‌رسانیم و از آن‌ها حمایت می‌کنیم؛ لذا تعدادی از جشنواره‌های اصفهان در فهرست تقویم و رویدادهای گردشگری ثبت شده است و ما ملزم به حمایت از رویدادها هستیم. اما ادارات کل استان اصفهان همکاری مستقیمی با جشنواره فیلم کودک و نوجوان دارد.

فاطمی با تاکید بر اهمیت به آموزش کودکان و زنان بیان کرد: شعار امسال ما گردشگری و تحول پایدار است‌. توانمندسازی و آموزش به کودکان و زنان در حوزه زنان مطرح می‌شود و کودکان می‌توانند در تحول پایدار بسیار تاثیر گذار باشند. ما کودکان را به عنوان یکی از رکن‌های اصلی توسعه گردشگری شهرها و مقاصد گردشگری می‌شناسیم.