بعد از حدود 5 ماه، بالاخره صندوق بازنشستگی، «مدیر دار» شد!

با حکم محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اکبر افتخاری به عنوان مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد.
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، با حکم محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اکبر افتخاری به عنوان مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حکم انتصاب اکبر افتخاری آورده است: «صندوق بازنشستگی کشوری متعلق به کارکنان و بازنشستگان کشوری این عصاره و خزانه فضائل و تجارب دولتها و از گروههای مرجع و مؤثر در ساختار سرمایه اجتماعی کشور و الگوی ارزشمند خدمت صادقانه و خالصانه در ایران اسلامی ما، امروز و در شرایط خطیر کشور نیازمند سکانداری امین، عالم و شایسته است. بدین سبب جنابعالی که به لطف الهی دارای سوابق ارزشمند علمی و عملی و دارای قدرت ابتکار و خلاقیت و روحیه تعامل سازنده هستید و مستندا با تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور به شماره 460990 مورخ 20 / 08 / 1398 و پیرو مصوبه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه، به موجب این ابلاغ به عنوان «مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری» منصوب میشوید.»
- بیشتر بخوانید:
- نهضت اشتغالزایی بنیاد برکت به مرکز ایران رسید
اکبر افتخاری، متولد سال 1353 در اصفهان و دارای مدرک دکترای مدیریت مالی است.
براساس گزارش میزان، پیش از افتخاری، سید میعاد صالحی 37 ساله، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بود که بعد از چهار ماه فعالیت در اواخر مردادماه، از سمت خود برکنار شد و از آن تاریخ تا امروز این صندوق مدیرعامل نداشت.