شنبه 10 آبان 1404

بهره‌برداری از پروژه انتقال آب از سد لار تا سال آینده / تامین سالانه 170 میلیون متر مکعب با پایان این پروژه

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
بهره‌برداری از پروژه انتقال آب از سد لار تا سال آینده / تامین سالانه 170 میلیون متر مکعب با پایان این پروژه

استاندار تهران گفت: بر پروژه انتقال آب از سد لار و از شرق استان تهران متمرکز هستیم و امیدواریم تا سال آینده این پروژه به افتتاح و بهره برداری برسد.

به گزارش ایسنا، محمدصادق معتمدیان با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های انتقال آب به استان تهران اظهار کرد: برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی در بحث تامین آب پایدار در استان تهران داریم؛ یکی از پروژه‌های مهمی که در شش ماه گذشته تمرکز جدی دولت، وزارت نیرو و استانداری تهران و البرز را به دنبال داشت، انتقال آب طالقان بود که خوشبختانه سومین مرحله آن همین چند روز پیش به اتمام رسید. این پروژه حدوداً 160 میلیون متر مکعب سالانه تامین آب استان را تامین خواهد کرد.

وی ادامه داد: ما بر دومین پروژه متمرکز هستیم که آن هم انتقال آب از سد لار و از شرق استان تهران است که امیدواریم تا سال آینده این پروژه هم به افتتاح و بهره برداری برسد.

استاندار تهران تاکید کرد: سالانه 170 میلیون متر مکعب هدر رفت سد لار است که از طریق تونل 28 کیلومتری که ان‌شاءالله به سد لتیان حفر می‌شود، این حجم از آب به شبکه‌های آب استان منتقل خواهد شد.