شنبه 31 مرداد 1405

به ناچار باید 50 تن دارو وارد کنیم

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
به ناچار باید 50 تن دارو وارد کنیم

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، از واردات 50 تن دارو برای تنظیم بازار دارویی کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام عین‌اللهی، در حاشیه اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: با توجه به کمبود شماری از داروها که در جریان موج آنفلوانزا ایجاد شده و عدم تولید کافی دارو در داخل، واردات 50 تن دارو پیگیری شد و بزودی این داروها وارد کشور خواهد شد.

وی با بیان اینکه البته تمایلی به واردات دارو نداریم، تصریح کرد: با این حال وقتی شرکت‌های تولید کننده داخلی به هر دلیل به میزان مورد نیاز تولید نمی‌کنند، برای جلوگیری از لطمه به مردم ناچار به واردات هستیم.

وزیر بهداشت با بیان این‌که سیاست وزارت بهداشت حمایت از تولیدات داخلی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است، گفت: از مباحث مهم اجلاس اخیر رؤسای دانشگاه‌ها حمایت از تولیدات داخلی دارو، تجهیزات پزشکی و پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت است.