بورس هفته را صعودی آغاز کرد
بازار سرمایه امروز روندی صعودی داشت به طوری که شاخص کل بورس بیش از 42 هزار واحد افزایش یافت و توانست دوباره وارد کانال یک میلیون و 400 هزار واحد شود.
به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس امروز با 42 هزار و 221 واحد افزایش رقم یک میلیون و 440 هزار واحد را ثبت کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم 11 هزار و 912 واحد افزایش یافت و به رقم 386 هزار و 254 واحد رسید.
معاملهگران امروز 530 هزار معامله به ارزش 58 هزار و 237 میلیارد ریال انجام دادند.
سرمایه گذاری تامین اجتماعی، فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، معدنی و صنعتی چادرملو، ملی صنایع مس ایران و معدنی و صنعتی گلگهر نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.
بازگشت فرابورس به کانال 20 هزار واحد
در آن سوی بازار سرمایه، شاخص کل فرابورس توانست با 507 واحد افزایش رقم 20 هزار و 360 واحد را ثبت کند.
معاملهگران این بازار 326 هزار معامله انجام دادند که 27 هزار و 90 میلیارد ریال ارزش داشت.
پلیمر آریاساسول، سنگ آهن گوهرزمین، پتروشیمی زاگرس، فولاد هرمزگان جنوب، سرمایه گذاری صبا تامین و پتروشیمی تندگویان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.
انتهای پیام