بیت المقدس
بیت المقدس
پورشمسی گفت: رهبر انقلاب با بیان تاریخچه شکل گیری نامبارک غده سرطانی اسرائیل به همگان اثبات کردند که راهبرد مذاکره به شکست انجامیده و تنها گزینه مقاومت است.
سیدقاسم صالحنژاد اهتزار پرچم ایران در مسجد جامع خرمشهر و فاو را از بهترین خاطرات خود بیان کرد و گفت: عظمت بزرگ آزادسازی خرمشهر را در کلام امام راحل دانست که فرمودند: «خرمشهر را خدا آزاد کرد».
تبریز - ایرنا - مردم روزهدار آذربایجانشرقی در شهرهای کمخطر از نظر شیوع کرونا، با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و حضور در مساجد با فریاد «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» با آرمانهای فلسطین تجدید میثاق کردند.
مسکو - ایرنا - محمد امین ماجومدر رئیس سازمان بین المللی «امت واحد اسلامی» گفت: حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی امروز در سخنرانی خود راهبرد برای مبارزه با رژیم صهیونیستی و آزادی فلسطین از اشغال این رژیم را تبیین کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سراسر کشور، روز قدس را تجلی حمایت از مظلومان جهان دانستند و تاکید کردند که قدس قلب تپنده جهان اسلام بوده و آزادی قدس شریف آرمانی بزرگ برای همه مسلمانان بوده که بزودی محقق خواهد شد.
اقلیت های مذهبی سراسر کشور همچجون یهودیان، زرتشتیان، کلیمیان، آشوریان و... با بیان این که غده سرطانی صهیونیسم مانند یک سگ هار، بر ضد منافع مردم منطقه عمل میکند، انزجار خود را به استکبار و دشمنان مردم مظلوم فلسطین نشان دادند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
ائمه جمعه سراسر کشور با بیان این که روز قدس پیامآور وحدت مسلمانان جهان برای نابودی استکبار جهانی است، تاکید کردند دیگر فضای امنی برای صهیونیست ها در منطقه وجود ندارد.
تهران - ایرنا - تشکل های سیاسی بحرین به مناسبت روز قدس با صدور بیانیه ای تاکید کردند که فلسطین مساله اصلی امت عربی و اسلامی است و در این راستا هیچ گونه امتیاز، عقب نشینی یا پذیرش دیگری وجود ندارد و مردم ما برای دفاع از هر ذره خاک فلسطین ایستادهاند.
تقارن ارزشمند روز جهانی قدس با سالروز فتح خرمشهر نماد صف بندی حق و پیوند عمیق آرمانهای انقلاب اسلامی است.
علیجان میرشکار گفت: همه منتظران ظهور باید برای آزادی بیت المقدس تلاش کنند؛ چرا که بیت المقدس را منطقه استراتژیک جهان اسلام است.
تهران - ایرنا - روزنامه استریت تایمز سنگاپور روز جمعه گزارش داد که رئیس سازمان های اسلامی مالزی از همه مسلمانان و عدالت خواهان و مردم صلح دوست جهان خواست تا در روز قدس، به عنوان روز همبستگی با مردم مظلوم فلسطین برای دفاع از فلسطین اقدام کنند.
مهاباد - ایرنا - فرماندار مهاباد گفت: روز قدس، احیاکننده اتحاد و یکپارچگی همه مسلمان علیه ظلم و زیاده خواهی استکبار جهانی است و همیشه ماندگار خواهد ماند.
یاسوج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج گفت: روز جهانی قدس نماد مقابله ملت های مسلمان جهان با رژیم متجاوز و جعلی صهیونیستی است.
تهران - ایرنا - «حمید البار» وزیر امور خارجه سابق مالزی بهمناسبت روز جهانی قدس گفت که لفاظی دیگر کافی است و وقت آن است که اقدام واقعی در مورد رژیم صهیونیستی با مجازات و تحریم تسلیحاتی این رژیم بهواسطه الحاق برنامهریزیشده بخشهایی از کرانه باختری اعمال شود.
خبرگزاری های غربی به دلیل همه گیری جهانی ویروس کووید19 در سال جاری با نوع متفاوتی از راهپیمایی در روز جهانی قدس مواجه شدند. وبسایت آمریکایی نوشت که راهپیمایی روز قدس را در انگلیس ممنوع کنید.