چهارشنبه 22 اسفند 1403

بیش از 15 هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده در خلخال توزیع شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بیش از 15 هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده در خلخال توزیع شد

اردبیل - ایرنا - فرماندارخلخال گفت: تاکنون بیش از 15 هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده از طریق شورای هماهنگی مدیریت بحران اردبیل در اختیار این شهرستان قرار گرفته و توزیع شده است.

فریدون بابایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مواد ضدعفونی ارسالی از مرکز استان اردبیل در بین نانوایان، آرایشگران، ترمینال‌های مسافربری، آژانس‌های تلفنی، تاکسی‌رانی شهری، دهیاری‌ها و اماکن عمومی پرتردد برای گندزدایی و مقابله با ویروس کرونا توزیع شده است.

وی از آغاز توزیع بیش از سه هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در بین دهیاری‌های این شهرستان خبر داد و گفت: این مواد هم اکنون در حال توزیع در محوطه فرمانداری بوده و دهیاران پس از تحویل آن با استفاده از امکانات خود نسبت به ضدعفونی و گندزدایی معابر روستاها اقدام خواهند کرد.

او اظهارداشت: در روزهای گذشته نیز بیش از 10 هزار لیتر مایع ضدعفونی از طریق شورای هماهنگی مدیریت بحران در اختیار شهرستان خلخال قرار گرفته که بخشی از این مواد در اختیار دهیاریهای شهرستان قرار گرفته و بخشی نیز برای ضدعفونی محل‌های جمعی مورد استفاده قرار گرفته است.

خلخال رد جنوب اردبیل و در همسایگی استان گیلان واقع است.

*س_برچسب‌ها_س*