شنبه 26 آبان 1403

بیش از 178 میلیون ریال برای ساماندهی پیاده راه فردوسی سنندج هزینه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بیش از 178 میلیون ریال برای ساماندهی پیاده راه فردوسی سنندج هزینه شد

سنندج - ایرنا - مدیرکل دفتر فنی معاونت عمرانی استانداری کردستان گفت: از اردیبهشت سال جاری تاکنون برای سامدهی پیاده راه فردوسی سنندج 178 میلیارد و 950 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

فرزاد حسنی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عملیات ساماندهی زیرساخت‌ها و برآورد هزینه‌ها و اصلاح خیابان فردوسی برای تبدیل به پیاده راه از سوی دستگاه‌های اجرایی خدمات رسان از اردیبهشت امسال آغاز و برای آن 403 میلیارد و 150 میلیون ریال اعتبار برآورد شده است.

وی اضافه کرد: تاکنون 178 میلیارد و 950 میلیون ریال از این میزان که از سوی دستگاه‌های مختلف تامین و هزینه شده و بقیه اعتبارات نیز عمدتا از سوی شهرداری بابت اجرای مبلمان شهری و راه و شهرسازی از محل بازآفرینی شهری تامین خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی معاونت عمرانی استانداری کردستان افزود: این میزان اعتبار از سوی دستگاه های اجرایی مختلف از جمله راه و شهرسازی به میزان 80 میلیارد ریال برای تامین هزینه‌های 2 پیمانکار فعال، توزیع برق به میزان 30 میلیارد ریال، آب و فاضلاب به میزان 35 میلیارد ریال تامین شده است.

حسنی یادآور شد: همچنین سایر اعتبارات تامین شده برای اصلاح زیرساخت‌های این پیاده راه شامل شرکت از به میزان 500 میلیون ریال، مخابرات یک میلیارد و 150 میلیون ریال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون تمام زیرساخت‌های این پیاده راه از سوی دستگاه های متولی برای افق حداقل سه دهه‌ای اصلاح شده است، گفت: شهرداری سنندج نیز در قالب 2 قرارداد با بخش خصوصی در حال تکمیل عملیات روسازی آن است.

وی یادآور شد: در حالت کلی با هزینه کرد 178 میلیارد و 950 میلیون ریال اعتبار پیشرفت فیزیکی این طرح هم اکنون به 62 درصد رسیده و عملیات عمرانی آن نیز به صورت کار ویژه از سوی دستگاه‌های متولی در دست پیگیری و اجرا است.

خیابان فرودسی سنندج خیابان فرودسی به طول 590 متر و به عرض 20 متر بین میدان آزادی و انقلاب واقع شده است.

طرح پیاده راه سازی گزینه نهایی راه و شهرسازی برای احیای خیابان فرودسی است که برای اجرای آن در بهار سال 1397 حدود 80 میلیارد ریال (برای اجرا به غیر از ساماندهی زیرساخت‌ها) اعتبار تصویب و مقرر شده و پس از اتمام طرح مطالعاتی در حوزه های ترافیکی، تاریخی، معماری سنتی و بومی در 2 مرحله شامل کف سازی و مرمت ساختمان های تاریخی اجرا می‌شود.

اعتبار مورد نیاز این طرح به میزان 80 میلیارد ریال شامل 60 میلیارد ریال از محل فروش املاک در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن و 20 میلیارد ریال نیز از محل منابع نقدی شرکت باز آفرینی شهری تامین خواهد شد.

*س_برچسب‌ها_س*