پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

بیش از 7 میلیارد تومان برای طرح‌های نیمه تمام فردوس تخصیص یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بیش از 7 میلیارد تومان برای طرح‌های نیمه تمام فردوس تخصیص یافت

بیرجند - ایرنا - فرماندار فردوس گفت: هفت میلیارد و 450 میلیون تومان اضافه بر اعتبارات مصوب برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام این شهرستان تخصیص یافت.

حمید حلاج مقدم روز سه‌شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: در آخرین روزهای سکانداری محمد صادق معتمدیان در استانداری خراسان جنوبی برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام فردوس و با اولویت مصوبات سفر اردیبهشت ماه سال 98 استاندار به این شهرستان مبلغ هفت میلیارد و 450 میلیون تومان اضافه بر اعتبارات مصوب تخصیص یافت.

وی افزود: این اعتبار با تخصیص صد درصدی و برای تکمیل طرح‌ها و پروژه‌های مصوب سفر استاندار و سایر پروژه‌های نیمه تمام شهرستان به 20 طرح و پروژه اختصاص یافته است.

فرماندار فردوس گفت: اعتبارات مذکور در حوزه‌های عمران شهری و کمک به اجرای پروژه‌های شهرداری‌ها، ورزش و جوانان، گردشگری و صنایع دستی‌، راه‌های روستایی، بهداشت و درمان و مراکز خدمات جامع سلامت کشاورزی و دامپروری، تکمیل یادمان شهدای گمنام و سایر موارد اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: یکی از مهمترین پروژه‌هایی که از این اعتبارات شروع خواهد شد، احداث استخر ذخیره آب در قنوات بلده فردوس که برابر طرح مصوب وزارت جهاد کشاورزی با عنوان (از آبخیز تا جالیز) پیش‌بینی شده و مبلغ 15 میلیارد ریال از اعتبارات مذکور برای آن تخصیص یافته است.

سفر معتمدیان در ششم اردیبهشت ماه سال 98 به شهرستان فردوس 47 مصوبه داشت که پروژه‌های مصوب آن سفر به طور میانگین تاکنون بیش از 71 درصد پیشرفت داشته و 16 مصوبه به صورت کامل اجرا شده و مابقی در دست اجراست.

استان خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند 11 شهرستان و 31 شهر دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*