پنج‌شنبه 8 خرداد 1404

بیش از 75 میلیارد تومان تسهیلات کرونایی در خراسان جنوبی پرداخت شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بیش از 75 میلیارد تومان تسهیلات کرونایی در خراسان جنوبی پرداخت شد

بیرجند - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: از سال گذشته تاکنون و برای کمک به بنگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا بیش از 75 میلیارد تومان تسهیلات در این استان پرداخت شده است.

"غلامرضا اشرفی" روز دوشنبه در دیدار جمعی از مسوولان و نمایندگان کارگری، کارفرمایی و تعاونگران استان با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: با همکاری 13 دستگاه اجرایی، 10 موسسه و بانک عامل، 6 هزار و 687 فقره پرونده درخواست تسهیلات کرونا در بانک‌های عامل تشکیل و از این تعداد به پنج هزار و 801 پرونده تسهیلات درخواستی پرداخت شده است.

وی گفت: در سالی که گذشت با وجود شرایط خاص حاکم بر اجتماع و به طبع آن واحدهای تولیدی و برابر مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا، فعالیت 14 رسته شغلی بیش از سایر رسته‌ها متاثر از شیوع کرونا قرار گرفت که توسط مسوولان مربوطه شناسایی و برای ارائه خدمات معرفی شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: در سال 99 به ناچار و ناشی از شرایط کرونا تعداد 6 هزار و 300 نیروی کار تعدیل شدند که با پایش صورت گرفته و با همکاری سازمان تامین اجتماعی، پنج هزار و 500 نفر از مقرری بیمه بیکاری در استان خراسان جنوبی بهره‌مند شده‌اند.

وی از تلاش‌ها و همکاری کارفرمایان در کاهش معوقات کارگری در سال گذشته در مقایسه با سال 98 قدردانی کرد و افزود: با تعامل مفید و تشریک مساعی که بین نماینده کارگران و کارفرمایان و مسوولان مربوطه در خراسان جنوبی صورت گرفت، بیش از 70 جلسه به منظور پیگیری موانع و مشکلات واحدهای کارگری در استان برگزار شد.

اشرفی از انجام چهار هزار و 333 مورد بازرسی از کارگاه‌های استان خراسان جنوبی خبر داد و گفت: کاهش 56 درصدی حوادث منجر به فوت در کارگاه در سال 99 برآیند تلاش و پیگیری بازرسان کار و تشکل‌های فعال در این بخش است.

وی گفت: با توجه به گرایش خانواده‌ها به فعالیت در حوزه مشاغل خانگی در شرایط کرونا؛ سال گذشته در استان بیش از 880 مجوز فعالیت در حوزه مشاغل خانگی صادر شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار داشت: این استان به عنوان یکی از هشت استان بهره‌مند از طرح یارانه دستمزد در کشور بوده است که از ابتدای اجرای طرح تاکنون هزار و 50 نیروی شغل اولی و 289 واحد اقتصادی موفق به بهره‌مندی از مزایای این طرح شدند.

وی همچنین از تشکیل 57 تعاونی در گرایش‌های مختلف با اولویت تعاونی‌های دانش بنیان و جوانان در زمینه‌های تولیدی، توزیعی و خدماتی در استان خبر داد و افزود: 371 میلیارد تومان سهمیه استان در تسهیلات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری بوده که با پیگیری‌های صورت گرفته توسط مسوولان مربوطه و همکاری بانک‌های عامل بیش از 404 میلیارد تومان اعتبارات جذب شده از این محل در استان بوده است.

اشرفی گفت: جذب این میزان اعتبار منجر به ایجاد 6 هزار و 900 فرصت شغلی در خراسان جنوبی شده که در مقایسه با کشور جذب حداکثری صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: هر سال پنجم تا یازدهم اردیبهشت ماه به عنوان گرامیداشت هفته کار و کارگر نامگذاری شده و فرصت خوبی در جهت نکوداشت مقام ارزشمند کارگران و پاسداشت زحمات و تلاش‌های این عزیزان به عنوان سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*