پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

بیش از 93 درصدصنایع استان سمنان را صنایع کوچک تشکیل می دهد / در ایام کرونا برخی به دنبال تعطیلی واحدهای صنعتی بودند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بیش از 93 درصدصنایع استان سمنان را صنایع کوچک تشکیل می دهد / در ایام کرونا برخی به دنبال تعطیلی واحدهای صنعتی بودند

علی تشنه دل با اشاره به اینکه استان سمنان جزو استان های صنعتی محسوب می شود، گفت: بیش از 93 درصدصنایع استان سمنان را صنایع کوچک تشکیل می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی تشنه دل رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت، با اشاره به روز صنایع کوچک، گفت: واحدهای صنعتی در جهان باتوجه به تعداد افراد مشغول به کار در آن واحد به واحدهای صنعتی کوچک و بزرگ معرفی می شوند.

تشنه دل با بیان اینکه در استان سمنان عمده واحدهای صنعتی، را واحدهای کوچک و متوسط تشکیل می دهند، تصریح کرد: شهرکهای صنعتی استان به خصوص شهرک صنعتی شهرستان سمنان جزو شهرک صنعتی های پیشرو و توسعه یافته از لحاظ زیر ساختی است و نشان از این است که در ادوار گذشته مدیریت در استان خوب بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه واحدهای صنعتی کوچک به دلیل اینکه نمی تواند دپارتمان های تخصصی داشته باشد آسیب پذیرند، عنوان کرد: با توجه به شرایط صنایع کوچک با تغییرات نرخ ارز و قیمت ها در بازارهای جهانی بیشترین ضربه را می خورد و با آسیب پذیری زیادی روبرو خواهند شد.

وی با اشاره به حمایت های این سازمان در قالب کلینیک های کسب کار مستقر در شهرک های صنعتی، افزود: این کلینیک ها با بررسی هایی که انجام می دهند مشکلات این شرکت ها را شناسایی و با مدیریت دقیق این مشکلات را رفع و این واحدها را راهنمایی می کنند.

تشنه دل با بیان اینکه یک واحد صنعتی کوچک کمتر از دوماه می تواند بخاطر مشکلات اقتصادی از بین برود، بیان کرد: در کمیسیون های مختلف رفع موانع تولید تمام تلاش های لازم را انجام داده ایم که مشکلات واحدهای صنعتی را حل وکمک کنیم که به سمت تعطیلی نروند.

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان سمنان با اشاره به اینکه صنایع بزرگ به شدت نیازمند صنایع کوچک هستند، تشریح کرد: یک حلقه پیمانکاری خورد بین صنایع کوچک و بزرگ وجود دارد آن هم این است مواد اولیه و قطعات اولیه صنایع بزرگ را همین صنایع کوچک تهیه کرده و برای تولید آماده می کنند.

وی با بیان اینکه بیش از 93 درصد از صنایع استان سمنان و 86 درصد صنایع در کشور را صنایع کوچک تشکیل می دهند، عنوان کرد: این درصد نشان می دهد که بخش عظیمی از صنایع به صنعت کوچک اختصاص داده شده و در ایران صنایع کوچک هم در بحث تولید وهم در بحث اشتغال رتبه اول را دارد.

تشنه دل با اشاره به اینکه بیش از 2 هزار واحد صنعتی در استان سمنان مشغول به فعالیت هستند، تشریح کرد: از این تعداد بیش از 250 واحد صنعتی بزرگ و عمده واحدها از واحدهای صنعتی کوچک محسوب می شوند.

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان سمنان در خصوص آسیب ها وارده به این واحد ها صنعتی کوچک، تصریح کرد: همزمان با شیوع کرونا مشکلات ارزی هم باعث شد که آسیب های جدی هم در باب شیوع ویروس کرونا هم بالارفتن نرخ ارز به این واحدها وارد شود.

وی با بیان اینکه مسئولانی در استان بودند که در ایام کرونا تمام تلاششان برای تعطیلی واحد صنعتی بود، تشریح کرد: تعطیلی واحد صنعتی یک فاجعه است که می توانستند با تدابیر با رعایت پروتکل های بهداشتی از این اقدام جلوگیری کنند اما بودند افرادی که تلاششان بر این بود که واحدها تعطیل شود.

تنشه دل با اشاره به اینکه از اول شیوع این ویروس تا کنون هیچ اپیدمی از واحد های صنعتی گزارش نشده است، تصریح کرد: با توجه به گزارش های مختلف از سازمان های مربوطه تمام پروتکل ها در واحد های صنعتی رعایت می شود و مشکل خاصی مشاهده نشده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارات استان سمنان با بیان اینکه سمنان جز استان های ممتاز در صنایع کوچک در کشور است، افزود: استان سمنان جزو استان های صنعتی محسوب می شود و در صنایع کوچک جز پنج استان اول کشور هستیم.

انتهای پیام / م