دوشنبه 2 شهریور 1405

بیمارستان صحرایی در قم کمتر از 36 ساعت تجهیز شد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بیمارستان صحرایی در قم کمتر از 36 ساعت تجهیز شد

رئیس بیمارستان شهید آیت الله صدوقی (ره) اصفهان گفت: بعد از بازدید های میدانی محلی در جمکران پیش بینی شد که با 700 تخت و کمتر از 36 ساعت تجهیز شد و ظرف مدت 3 روز 140 بیمار را از تخت های بیمارستان ها به نقاهتگاه منتقل کردیم؛ همچنین 100 نفر پزشک از نیروی زمینی سپاه برای خدمت رسانی به این بیمارستان پیوستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از صاحب نیوز؛ سیدرضا مرتضویان پیش از ظهر امروز در نشست هیئت اندیشه ورز سازمان بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان اظهار کرد: روز هشتم و نهم اسفند که قم در شرایط بدی قرار داشت من برای کمک به قم رفتم که روزهای اول و دوم وضعیت خاصی آنجا حاکم بود و برخی از مسیولان قم هم درگیر شده بودند.

رئیس بیمارستان شهید آیت الله صدوقی (ره) اصفهان با اشاره به وضعیت ویژه که برای مثال بیمارستان با 60 تخت بستری 125 مریض بستری می کرد، گفت: هر روز ساعت یک جلسه در دانشگاه و 8 صبح در استانداری برگزار شد و انسجامی که شکل گرفت، یکی از دلایل کنترل بیماری بود.

وی گفت: بعد از بازدید های میدانی محلی در جمکران پیش بینی شد که با 700 تخت و کمتر از 36 ساعت تجهیز شد و ظرف مدت 3 روز 140 بیمار را از تخت های بیمارستان ها به نقاهتگاه منتقل کردیم؛ همچنین 100 نفر پزشک از نیروی زمینی سپاه برای خدمت رسانی به این بیمارستان پیوستند.

مرتضویان با اشاره به کنترل بیماری در قم گفت: شب گذشته تعداد بیماران مبتلا به کرونا از 1190 در اوایل اسفند ماه به 250 رسید و هم اکنون هزار تخت خالی در اختیار دارند.

انتهای پیام /