شنبه 19 مهر 1404

بیماری سرطان «جو بایدن» بار دیگر خبرساز شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
بیماری سرطان «جو بایدن» بار دیگر خبرساز شد

اقتصادنیوز: سخنگوی بایدن اعلام کرد: در چارچوب برنامه درمان سرطان پروستات، رئیس‌جمهور بایدن در حال حاضر تحت پرتودرمانی و درمان هورمونی قرار دارد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، در شرایطی که اقدامات جنجالی رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا، فضایی برای پرداختن به روسای جمهوری گذشته این کشور نگذاشته، اما سرطان «جو بایدن» رئیس‌جمهوری سابق باز هم خبرساز شد.

سخنگوی جو بایدن  در گفت‌وگو با شبکه ان‌بی‌سی‌نیوز اعلام کرد: در چارچوب برنامه درمان سرطان پروستات، رئیس‌جمهور بایدن در حال حاضر تحت پرتودرمانی و درمان هورمونی قرار دارد.

به گفته این مقام، دوره پرتودرمانی پنج هفته به طول خواهد انجامید و مکمل داروی هورمونی است که بایدن، پیش از این مصرف آن را آغاز کرده بود.

رئیس‌جمهوری پیشین ایالات متحده، دوره پرتودرمانی خود را برای درمان نوعی سرطان تهاجمی آغاز کرده است؛ بیماری‌ای که در اردیبهشت‌ماه (مه) سال جاری تشخیص داده شد.

بایدن 82 ساله همچنین در شهریورماه (سپتامبر) عمل جراحی برای برداشتن ضایعات پوستی سرطانی انجام داده بود.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید