چهارشنبه 21 آبان 1404

تاجگردون: تحقق اهداف برنامه هفتم مستلزم انسجام در سیاست‌های مالی است + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: تحقق اهداف برنامه نیازمند ثبات در تصمیم‌گیری، انسجام در سیاست‌های پولی و مالی و کاهش فشار‌های خارجی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه 19 آبان ماه) مجلس با اشاره به شرایط ویژه کشور در سال نخست اجرای برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: در این سال ایران با شرایطی بی‌سابقه مواجه شد؛ شهادت رئیس‌جمهور فقید شهید رئیسی، تشدید تحریم‌ها، آغاز جنگ دشمنان اصلی ایران یعنی آمریکا و رژیم کودک‌کش اسرائیل، و همچنین نوسانات شدید در بازار‌های جهانی به‌ویژه کالا‌های اساسی، تأثیرات مستقیمی بر ساختار اقتصادی کشور بر جای گذاشت.

وی بیان کرد: برای نخستین بار برخی از سازوکار‌های پیش‌بینی‌شده در متن برنامه به‌درستی اجرا نشد و گزارش‌های ارسالی از سوی ناظران مالی و اجرایی نیز بیانگر کاستی‌هایی است که نمی‌توان از آن چشم پوشید. بخشی از درخواست‌های دولت ناشی از ناتوانی در تأمین مالی اهداف برنامه و بخشی دیگر ناشی از کم‌توجهی دستگاه‌های اجرایی به اجرای دقیق احکام برنامه است؛ لذا ضروری است دولت و هیئت عالی نظارت، رویکرد‌های اجرایی خود را اصلاح و تقویت کنند.