سه‌شنبه 10 تیر 1404

تاج: تیم ملی در تورنمنت سنگال شرکت می‌کند / باشگاه‌ها باید پیگیر خارجی‌های‌شان باشند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تاج: تیم ملی در تورنمنت سنگال شرکت می‌کند / باشگاه‌ها باید پیگیر خارجی‌های‌شان باشند

رئیس فدراسیون فوتبال گفت که تیم ملی فوتبال کشورمان در تورنمنت چهارجانبه سنگال شرکت خواهد کرد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مهدی تاج در حاشیه مراسم بزرگداشت فرماندهان و دانشمندان شهید و گرامیداشت شهدای ورزشکار در وزارت ورزش و جوانان درباره شروع مسابقات لیگ برتر اظهار داشت: ما جلسه‌ای را با حضور مسئولان سازمان لیگ برگزار کردیم. آنچه مشخص است ما امسال هم فشردگی زیادی خواهیم داشت. امروز مدیران پرسپولیس، استقلال و پیکان به فدراسیون آمده بودند و به آنها اعلام کردیم که بازی‌ها احتمالاً هر پنج روز یک بار برگزار شود، البته بیشتر مسابقات چهار روز یک بار خواهد بود و یکی دو نوبت هم احتمالاً هر سه روز یک بار بازی‌ها را برگزار خواهیم کرد. استاندارد چهار روز یک بار در دنیا هم انجام می‌شود.

نگاهی به نیمکت تیم‌های لیگ برتر فوتبال؛ بلاتکلیفی پرسپولیس و 3 تیم دیگر

وی ادامه داد: قرار شد سازمان لیگ یک مدیر رسانه ای را برای مسابقات انتخاب کند تا نشست‌های خبری بیشتر از 15 دقیقه طول نکشد، چون پیش از این بارها دیده‌ایم که برخی نشست‌ها تا یک ساعت هم به طول انجامیده است. باید در نشست‌ها فقط درباره همان بازی‌ها صحبت شود. در کشور هم خدا را شکر فعلاً مشکلی برای رفت و آمد نداریم و پروازها فعال خواهند شد.

رئیس فدراسیون فوتبال راجع به فسخ قرارداد مربیان و بازیکنان خارجی خاطر نشان کرد: ما که خودمان بازی‌ها را برگزار می‌کنیم، اگر هر کسی رفت شرایط خاص خودش را دارد و باشگاه‌ها باید پیگیری کنند، اما ما به بهترین شکل بازی‌های‌مان را برگزار خواهیم کرد.

تاج در واکنش به این موضوع که گفته می‌شود محرومیت ساپینتو بخشیده می‌شود، تصریح کرد: این موضوع را باید از کمیته انضباطی و کمیته استیناف بپرسید.

وی در مورد حضور تیم ملی فوتبال در تورنمنت چهارجانبه آفریقا هم اظهار داشت: یک دوره مسابقات چهارجانبه در سنگال برگزار خواهد شد. ما دیروز با سرمربی تیم ملی جلسه‌ای در فدراسیون فوتبال داشتیم که همه عوامل را دعوت کرده بودیم و حضور داشتند. در این جلسه با آقای قلعه‌نویی صحبت کردیم. تیم ملی در تورنمنت چهارجانبه سنگال شرکت خواهد کرد، چون قبل از آن هنوز تیم‌های اروپایی حضورشان در جام جهانی قطعی نشده است. مسابقات کافا هم قطعی است. یک بازی هم با روسیه داریم که باید نهایی کنیم. ما فقط یک فیفادی داریم که آن را هم به بهترین شکل پر خواهیم کرد.