شنبه 7 شهریور 1405

تاسیس رصدخانه در دانشگاه اراک

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تاسیس رصدخانه در دانشگاه اراک

معاون دانشجویی دانشگاه اراک از تاسیس رصدخانه در دانشگاه اراک خبر داد و گفت: این اقدام به همت یک خیر انجام شده است.

دکترعلیرضا بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این خیر که فعلا تمایلی به فاش شدن نام خود ندارد، با توجه به علاقه خود به ستارگان و افلاک قصد داشت که رصدخانه‌ای در یکی از شهرستان‌های استان مرکزی احداث کند، بر این اساس ضمن جلسه‌ای لزوم نگهداری درست از رصدخانه و استفاده صحیح از این مکان برای وی تشریح و از او خواسته شد بازدیدی از دانشگاه داشته باشد. این خیر پس از بازدید با ارائه شروطی خواستار احداث این محیط علمی پژوهشی در دانشگاه اراک شد.

وی افزود: امکان بازدید عمومی مردم از این فضا و پذیرش دانشجو حول محور فعالیت این رصدخانه در رشته‌های نجوم و ستاره‌شناسی از شروط این خیر بوده است که دانشگاه‌اراک نیز با بهره‌مندی از اساتید دانشمند و اندیشمندی که در هیئت‌علمی گروه فیزیک حضور دارند، برای افزودن این رشته به رشته‌های دانشگاه و اخذ دانشجو در این رشته بسیار مشتاق است.

بهرامی اظهار کرد: پس از چند جلسه با رئیس دانشگاه و بررسی درخواست این خیر در هیئت امنای دانشگاه و موافقت و ثبت آن، مراحل عملیاتی کار شروع شد و مهندسین کارشناسی از شرکتی در شیراز که این خیر با آنها قرارداد بسته بود در دانشگاه حضور به عمل آورده و مکان مناسبی را جهت احداث رصدخانه انتخاب کردند و از اواخر تیرماه نیز پیمانکاران اقدام به ساخت رصدخانه کرده اند.

وی ادامه داد: ساخت این رصدخانه در دو بخش انجام می شود، یکی قسمت ساخت تجهیزات مانند گنبد افلاک نما و قسمت دیگر، ساخت خود بناست. تاکنون سفت‌کاری این ساختمان حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون دانشجویی دانشگاه‌اراک با اشاره به تهیه برخی تجهیزات این رصدخانه توسط این خیر و نگهداری آنها در دانشگاه، تصریح کرد: از کلیه خیرینی که متمایل به اقدامات علمی و آموزشی هستند و علاقه به نجوم دارند تقاضا دارم که همراه با این خیر در ساخت این رصدخانه همکاری کرده و برای این اقدام ماندگار به دانشگاه اراک کمک کنند.

انتهای‌پیام